![]() |
# 1 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
Ipod Video 30GB למכירה בזול!
קניתי את האיפוד לפני חודשיים וחצי.
אין לי שימוש בו ולכן אני מוכר אותו. ה- IPOD במצב תקין לחלוטין וחדש! IPOD חדש עולה בין 2200-2600 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371689 המחיר שאני רוצה עליו הוא 1600 **הרוכש מקבל גם כיסוי סיליקון ורצועה לריצה חינם בשווי 120 ש"ח!** תוספת מטען ומשדר FM לשמיעה ברכב עם סטנד - 150 ש"ח המכשיר מגיע עם: טקליטור הדרייברים כבל USB אוזניות מקוריות כיסוי מבד מיוחד לאייפוד... כיסוי סיליקון + רצועה לריצה צרו קשר: אימייל: idan@shreder.co.il אייסיקיו: 112179166
# 2 |
הוסטסניון
|
קבל תיקון האיי פוד עולה במחיר 2000 ואני באמת חושב לקנות אחד אבל מאוד קשה לי להכליט, לקנות ממך, שזה אומר איי פוד שעדיין משומש שזה גם דלק שזה בערך בשבילי +200 ש"ח בשקט, וכבר יש הבדל של רק 200 ש"ח ומגיע לי חדש לבית בלי כל הברבורים וכל זה...
תחשוב ברצינות על הכל, וגם אני יחשוב במקרה וכדאי לי להשקיע את ה-200 ש"ח יותר בשביל חדש עד הבית, כלל את הדלק עד אליך... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
בנוסף אני מוכן לתת לך את המשדר לרכב במחיר של 120 ש"ח אם אתה מגיע אלי.
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה עם מכס חמודי? אבי. נ.ב: ראיתי אחד כזה בשכבה, ויש אחד שמעוניין אני אשאל.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
שזה עוד 490 ש"ח, ואםפ אתה שולח את זה בדואר אז אין סיכוי שלא עולים על זה... בכל מקרה, שוב, אני נותן גם כיסוי סיליקון ורצועה... ובכלל, אם אתה לא מעוניין אז למה להרוס את המכירה?
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
אני כבר 5 שנים קונה דברים מאיביי ותאמין לי שאני יודע טוב מאוד כמה ועל מה משלמים! אם אתה קונה מוצר חשמלי אז אתה משלם 30% + סכום מסוים לפי הקטגוריה אליו הוא משתייך כמו מחשבים \ מוצרי אלקטרוניקה קטנים \ טלויזיות \ מערכות שמע וכו'...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|