|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ישנה דרך לקבוע את גובה ה INPUT?
ישנה דרך לקבוע את גובה ה INPUT?
|
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר ב CSS
HTML קוד:
<input type="text" style="height: 11px; width: 11px;">
width - רוחב בהצלחה ![]()
חבר וותיק
|
חח וואלה איך לא חשבתי על זה :S
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ שתי שאלות:
1. אפשר לעשות padding ל INPUT? כי לא עובד לי.. 2. איך קובעים גובה של SELECT, כי עם height זה לא עובד..? |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דרך אגב, אני חייב לשאול אותך משהו. בזמן האחרון אתה שואל המון שאלות שמישהו שתכנת פורום כמו שלך לא אמור לשאול. מלא דברים בסיסים מאוד. איך הצלחת לתכנת פורום בלי כל הדברים האלה ? אם הפורום בלי כל הדברים הללו, הוא כנראה לא יעיל. הייתי מציע לך לייעל אותו, כי הוא בטח לוקח המון משאבים מהשרת. |
|
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
2. בלתי אפשרי. ניתן רק לקבוע את גודל הפונט וככל שהפונט גדול יותר, ככה יגדל הSELECT. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה קובע את חוסר יעילות המערכת שהוא בנה ע"פ מספר שאלות שלדעתך הן "בסיסיות" ?! פעם בחנת את המערכות שאתה בונה?! גם לך לא חסר... ![]() לפותח הדיון: גוגל יכול לעזור רבות בנושא(http://www.google.com/webhp?hl=iw) עד כמה שזכור לי, גוגל לא צוחק עליך כשאתה שואל אותו שאלות טיפשיות. ![]()
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
יש פה התחלה של ויכוח שאני ממש לא אוהב.
Eye-Soft אם אני יראה עוד שאלה דפוקה כזאת כגון "אני רואה הרבה שאלות שלך, בנית את הדברים בלה בלה בלה" אני יבקש שיחסמו אותך מהפורום הזה, זה לא עניינך לדעת אם הוא בנה או לא ובטח שהמקום לשאול את זה הוא לא אשכול שבכלל לא קשור לזה. האשכול ננעל, יותר מדי הקפצות, הפעם אין אזהרות. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|