|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום,
היום אתי אלטמן (דוברת "תנו לחיות לחיות") שלחה לי כתבה על מנת שאני הוסיף אותה לאתר שלי, ונדהמתי לראות את המחזות הנוראים שמופיעים שם (הכתבה כוללת תמונות)... אני מקווה שאף אחד מהפורום הזה לא עושה כאלו דברים ולא יעשה! אני מקווה גם שתעזרו לחיות ותנסו למנוע כאלו מקרים! כי אני יודע שאני אנסה! ומקווה להצליח!. הכתבה: http://www.meluna.net/articlePage.php?id=38 זה נורא! על אחריותכם בלבד! זה עשה לי ממש עצוב ![]() ![]() ![]() ![]() שלכם, beng נ.ב: הכלב הזה לא שרד את הלילה בעמותה ![]() "כלב הבאסט" זכרונו לברכה *אתם מוזמנים להגיב גם בכתבה שבאתר.
שלכם, ניצן. Last edited by beng; 27-02-06 at 18:27.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שלחת לי באיסיקיו נכנסתי ראיתי תתמונות פשוט עזוב.
![]() ![]() ![]() לוקחים כלב לגדל אותו כן? למה לעשות לו תדברים האלה? ![]() אךך פשוט כואב ח'ברה אין לי מילים!
# 3 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
אני כל כך עצוב בגלל זה! לא יאמן איזה משפחה נוראה! ![]()
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ממש עצוב לשמוע,איזה משפחה רעה!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
קקות של אנשים =/ שיקרה להם אותו הדבר
# 7 |
חבר מתקדם
|
חלאות!
עצוב מאוד!
# 8 |
הוסטסניון
|
איזה תחביב מפגר!
וזה לא סתם, הם שילמו על הכלב ובסוף זה מה שהם עשו לו? ניצן, לדעתי תפתח באתר פינה של התלוננויות מסוג זה, אם השכנים רואים או שומעים משהו על אנשים שהתעללו או מתעללים בחיות שישימו באתר...אם זה אפשרי! |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יותר כואב שפוגעים בבעל חיים מאשר בבן אדם. שיגישו תביעה נגד המשפחה, ואת הכסף יעניקו לכלבים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|