![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
עזרה בנוגע למספר חלקים במחשב.
אז ככה...
יש לי בחווה דיי הרבה מחשבים חזקים.. ובבית יש לי סתם P4 2.66 512 DDR וכרטיס מסך מעפן.. החלטתי לשנות את העניין.. אבל אין לי כח כרגע להחליף לוח \ מעבד... אז אני רוצה לשאול בנוגע ל: 1. OC של כרטיס מסך.. 2. איזה מערכת קירור נורמלית כדאי לשים למחשב ? או שסתם כמה מאווררים יסגרו עניין.. בנוגע לכרטיס מסך NVUDUA GeFirce 5200 ושאלה אחרונה.. מה אפשר לעשות אם יש 2 כרטיסי מסך במחשב ? הם יכולים לעבוד במקביל ?
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תלוי באיזה מערך יש את שני הכרטיסי מסך, הלוח תומך ב-SLI קרוספייר? אלו כרטיסים זהים?
עבודה במקביל אני לא מאמין שתהיה כי הרי המחשב צריך רק מעבד גראפי אחד... בקשר לשאר השאלות, אתה יכול לעשות OC, אך בשביל להחליף כרטיס מסך אתה לא צריך להחליף לוח ומעבד, לדעתי תקנה כרטיס מסך חדש! מערכת קירור נורמאלית תיקח כמה מאווררים טובים, או שאם אתה דוגל בשקט כך איזה מערכת קירור מים צנועה של אחת מהמותגים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כרטיס מסך AGP אז לוח האם לא תומך בריבוי GPU... כנראה אתה מתכוון לכרטיס המסך ה"חיצוני" והכרטיס "OnBoard"... לא הם לא יכולים לפעול ביחד...
הכרטיס מסך המסוים הזה לא מפיק כמעט חום ולכן צלעות קירור פשוטות ומאוורר קטן יקררו אותו עד לרמה של ביצוע OC רציני (אפשרות להכפיל את הביצועים עד גבול תעבורת המידע)! ובשביל האופציה אני ממליץ על איזה Thermaltake Big Typhoon למעבד... אתה יכול לעבור איתו את ה3.4 בקלות (בתנאי שלוח האם תומך בOC ביותר מפונקציה אחת... כלומר FSB, מכפלות, מתח וכו'...) |
![]() |
![]() |
# 4 |
אושיית הוסטינג
|
כמו שזה נראה לי, יש לו נורטווד,
מעבד לפנים =) עם לוח טוב וקצת יכולת =-) +טייפון וכמה מאוררונים אני חושב שהוא יכול לראות את ה-3.6-3.8.... ואסף, צריך לבוא לחווה יום אחד ולעשות שם OC =)
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם בא לך לשדרג את המחשב...
אני אישית אוהב את הפרסלרים 9xx ב65nm אין כמעט יצור של חום לעומת ה90nm למרות ריבוי הליבות! הם לא כל כך יקרים... ולוח חמוד כזה Asus P5WD2-E Premium יספק לך יכולת OC איכותית מאוד... שני אלו ביחד עם קירור בסיסי (Big Typhoon) יכולים לתת לך מעבד 4.0GHz + עם ביצועים טובים יותר ממעבד FX חד ליבה! אם לא... מומלץ לנסות להעלות את הFSB ככל האפשר גם אם זה אומר להוריד מכפלות! תישאר על מתח נמוך... ובקשר לכרטיס מסך כמו שאמרתי קירור וCoolBit... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|