![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[אשכול] חיות
אוקיי כמו שראיתי נפתחים הרבה דיונים על חיות , התעללות בבע"ח וגם תמונות של כלבים
אז החלטתי לעשות אשכול לחיות תוכלו להביא כתבות בנושא ההתעללות ובנושא חיות , לפרסם את החיה שלכם ובכלל לדבר על חיות מקווה שהאשכול לפי החוקים וכמובן בלי ספאם מיותר אז הנה תהנו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שההודעה אינה עומדת בתקני הפורום, אני חושב שפושט אין צורך, כל ההודעות האילו על בעלי חיים מיותרת באמת, אנחנו אחרי הכול בפורום שעוסק במחשבים ולא בבעלי חיים, למרות שמדובר בפורום דיבורים, אני מאמין שיש לשמור על הנושא המדובר "מחשבים" ולא לסטות לנושאים כגון אילו, חוץ מזה, אם תשים לב יש כל כך הרבה נעוצים שאני כבר מתבלבל בינהם לבין ההודעות הרגילות.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אני אומר הפך לפי דעתי, בדיבורים צריך קצת חיות וכד' קצת כיף לפורום אווריה !
תן לאלי לינק אפילו שיעשו את זה נעוץ. דרך אגב, אני יעלה בקרוב תמונה של הכלב שלי בוני :]]
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אמממ אני אוהב כלבים =].... הלוואי והיה לי אחד חחח הכלבה שלי מתה לפני חודש וקצת ^^
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
איך היא מתה?
וגם אני מת על כלבים =]]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|