![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותף לחברת איחסון !!
שלום לכולם!!
קודם כל מי שבן פחות מגיל 14 שלא יקרא את ההודעה בבקשה!...ל א מיועדת לא... תודה!.. אז ככה: קוראים לי יניב. בן 16. מחיפה. אני מעוניין להקים חברת איחסון,יש לי כסף,זמן,ול השקיע.... אני מעוניין בשותף,עוזר ,מעצב,מתכנ ת... אני מחפש מישהו שיכול לעזור כספית או תכנית!.. יש לי צוות עוזרים פרטי! בעבר ניהלתי עוד כמה חברות מובילות בחלק רב היו הצלחה בחלק לא! אז ככה מי שמעוניין שיצור איתי קשר,פה,בתו כנת מסרים,ה"פ, דוא"ל. מחכה לתשובות חשוב לציין אני רוצה אדם בעל השכלה מומלץ מגיל 15+,אם זמן וכסף או זמן ותיכנות או עיצוב. צור קשר : icq:305690 154 msn:danort al@hotmail .com דואר אקטרוני זה לא שווה לדבר שם... אני מפרסם בשביל חבר שלי אממ אפשר לדבר גם איתי |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
במילים אחרות אתה מחפש מישהו או שיעצב בישבילך או שתיכנת בישבילך או שיתן לך כסף אז תנסח את זה ככה
"אני מחפש פראייר שיתן לי כסף או יעצב לי דברים או אם כבר למה לא לתכנת וניראה אם החברה תצליך שלא ממש ניראה לי אני יתן לכם איכסון " דרך אגב מה התמורה?
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה לך, |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל תחשוב שהוא רוצה קודם לקבל מהשוטף עיצוב או תיכנות.. או כסף זאת דעתי ואני לא התכוונתי לפגוע בו
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
וכן וכן, זה המקום נכון?
אחרי זה אתה בא אלי עוד באיסיקיו ושואל שאלות! פורום= 'ניהול חברות איחסון' בהצלחה במציאה! המשך יום נעים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|