|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת עם מספר מערכות בPHP.
שלום,דף "אפליקציות יחודיות" אצלנו בעסק הינו ריק.
אני מחפש מישהו בעל ידע רב בPHP אשר יש לו מערכות מקצועיות וגדולות. אשר יקבל פרסום דרך האתר שלנו לאותה/אותן מערכת/ות שיבחר לתת לנו לשים באתרנו למכירה. דרישה קטנה: 1) לאותה מערכת יש דמו אשר דרכו יהיה ניתן להמחיש את המערכת. מערכות לדג': 1) מערכת ניהול תוכן. 2) מערכת ניהול לקוחות. 3) פאנל לריסיילר רדיו (אם הפאנל יהיה משוכלל,סיכויים גבוהים שאנו נרכוש את המערכת). כל מערכת שונה תתקבל בברכה (לשיקולנו) * כל אחד שמוכן/רוצה לשתף עימנו פעולה,ליצור איתי קשר.(פרטים בחתימה). |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה בונה מערכת. מסיים אותה מכל פינה אפשרית(אבטחה,באגים וכד'.) לאותה מערכת,את יוצר דמו להמחשת המערכת. לאחר מכן אתה מעריך את שווי המערכת,ונותן לנו הצעת מחיר. אנו (נדבר דרך אימייל,מסינג'ר,או כל תוכנת מסרים דומה.) נסגור על כמות האחוזים המגיעה לנו על המכירה(אך ורק אם היא מגיעה דרך האתר שלנו). וזהו. אני לא חושב שלא תבין אותי לאחר ההסבר הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יותר מ5 אחוז או אפילו 10 זה מוגזם למה ? ככביכול זה מביא לכם יותר לקוחות גם מבין ?
כי אז תוכל לעשות על זה מבצעים למשל מי שיקנה שרת לשנה ... יקבל רשיון סתם נגיד לשנה במערכת ... שנבנת על ידי המתכנת ... זה כאילו אתה מוכן על הגב שלנו תראה מה תעשה ותלמד ! אתה קונה מהמתכנת למשל תמערכת ב 300 שקל ? מיצידו תמכור אותה ב 1000 אבל ה300 שלו זה 100 אחוז הבנת ? ככה אני עושה עם לקוחות שלי (חברות שעובדות איתי) אני מוכר לה נגיד מערכת ב 500 מיצידי אם היא רוצה שתמכור את זה ב 100 אבל שאני יקבל את ה 500 שלי הבנת ? ככה זה כמו בשרתים יעודיים אני לא יגיד שמות של חברות אבל ככה זה 90 אחוז ! הם קונות את השרת נגיד מאייל ב 100 שקל סתם דוגמא ! ואייל לא איכפת לו אם תמכרו ב 1000 מבין ? זה סתם דוגמא אני לא באתי לפרסם את אייל או חברה החרת זה להמחשה בלבד ! ![]() סבבה ? קפיש ? ובשורה תחתונה אם אתה מוכן לפי איך שאני אמרתי צור קשר ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל ככה אתה מוותר לגמרי על הזכות למכור את המערכת אחרת והיא תהיה יחודית רק לחברה הזו אבל ככה המתכנת עדין יכול למכור את המערכת.....(אם הבנתי נכון)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|