|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
חברת Light-Era נכנסת לעסקי ההוסטינג
גולשי הוסטס שלום רב.
אנו שמחים להודיע כי החברה Light-Era סוף סוף נפתחת רשמית (הייתה אמורה להפתח ב10 לאוקטובר אך בגלל סיבוכים בשרת ועם העיצוב נאלצנו לדחות את הפתיחה) וכעת אנו חברת הוסטינג לכל דבר :qqb014: . אנו מספקים אחסון,דומיינים ושרתי רדיו כרגע ובעתיד צפויים שירותים נוספים.. הקישור לאתר החברה: http://wWw.Light-Era.Net או ישירות לגרסה העברית: http://Heb.Light-Era.Net העיצוב הוא עיצוב זמני(ובכל זאת עבדנו עליו הרבה מאוד), ובקרוב יתחלף למקצועי. בתודה רונן.ב. נ.ב- פירסמתי גם בניהול חברות אחסון כי לא הייתי בטוח איזה מבין השניים מתאים יותר. |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
העיצוב נחמד והמחירים זולים בהצלחה רונן...
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
עבדתם אליו מאוד? זה עיצוב חינמי.
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב חינמי.
תיכנות על הפנים(אם אפשר לקרוא לזה תיכנות). הקטע של הרוסית די מיותר לדעתי. בהצלחה בכל מקרה
הוסטסניון
|
בהצלחה לכם
|
![]() |
# 6 |
מורשה להציע "מטעם" עסק
|
העיצוב חינמי,התיכנות על הפנים :| אני לא מבין למה היו סיבוכים בעיצוב כולה להוריד אותו
לפחות טוב לדעת שהדומיין לא חינמי בהצלחה |
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() הרוסית באמת יכולה להביא לכם לקוחות רוסיים ;-). |
|
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
למה התכנות על הפנים ?
קודם כל זה לא HTML אלא גם PHP וגם CSS. אם אתם מתכוונים לבלוקים אז אנחנו בחרנו לעשות ככה, כי זה יותר נוח. נ.ב- הסיבוכים זה שקנינו דומיין,קנינו ריסיילר עשו לנו עיצוב שלחנו ת'כסף והמעצב ברח ולא שילם עד עכשיו אנחנו מנסים להשיג אותו. סה"כ כן אנחנו מתכוונים למכור לקהל רוסי, ולכל אחד מכל מקום בעולם(מערכות תשלום נוחות). וכמו שאמרתי העיצוב החינמי בקרוב יתחלף. Last edited by Light-Era.Net || Ronen; 05-11-05 at 12:18.. |
![]() |
# 9 |
מורשה להציע "מטעם" עסק
|
לזה אתה קורא PHP ?
זה כולה קובץ שהפכתה לו את הסיומת מHTML לPHP אין שם משהו שבנוי בPHP רוב העיצוב בתמונות ולא בתיכנות אני מגדיר את זה על הפנים |
![]() |
# 10 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
טעות!! למחוק!!
|
|