|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך!
|
מערכת ניהול תוכן שבניתי
שלום לכולם,
בניתי מערכת ניהול תוכן. אני מעוניין לקבל עליה לתגובות, אני מבקש ממכם לחפש פרצות אבטחה במערכת ולדווח עליהם בבקשה. אתם מוזמנים לנסות להרוס, ניראה אם תצליחו ![]() דמו: אתר מושפע: http://all4u.level-serv.net/php/or לוח בקרה: http://all4u.level-serv.net/php/or/admin שם משתמש: demo סיסמה: demo בהצלחה, מחכה לתגובות. נ.ב. התלבטתי אם לרשום פה או בביקורת אתרים, אך התייעצתי עם אלון והוא המליץ לרשום פה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איזה יופי אחי מערכת מעולה....
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מערכת יפה ביותר אחי
כל הכבוד |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה,בדיוק העורך שאני משתמש איתו.
לדעתי הוא על הפנים... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך!
|
ציטוט:
אני דווקא מרוצה ממנו, יש בו את כל האופציות שצריך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עדיף משהו פשוט עם הזזה לאמצע ימינה שמאלה הדגשה הוספת תמונה לינק צביעת גופן גודל וזהו. זה יהיה מושלם ![]() הוא גם עולה נורא לאט... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך!
|
ציטוט:
אני לא נתקלתי איתו בבעיות. אבל תודה על התגובה. תודה לכל השאר על התגובות. יש תגובות נוספות? חורי אבטחה? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
כל הכבוד, מערכת נוחה וקלה לתפעול
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בוא אני יתן לך "טיפ" בקשר לניהול תוכן, ניהול תוכן זה בד"כ לדפים, מה שאומר שאתה צריך לזהות לפי שם בשביל לעשות לינק נורמאלי.
יהיה לך יותר נוח אם במקום לעשות שהמשתנה שמחליט איזה דף יהיה ID הוא יהיה NAME ואז הלינק יראה יותר טוב וגם יותר נוח מאשר כל פעם לחפש איזה ID הוא...כמובן שצריך לעשות בדיקות שלא יעשו 2 דפים עם אותו שם וכו'....אבל אני מניח שתסתדר... חוץ מזה....נראה לא רע...לפחות למערכת ראשונה (או שלא?). עריכה: תוסיף חסימת HTML במנהלים. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך!
|
ציטוט:
כרגע חסמתי HTML לשמות של דפים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|