|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[קנייה]ספק לכמות נכבדת של דומיינים[קנייה]
שלום,
שמי גיא ואני מנהל עסק FreshServ. לאחרונה הייתה לי בעיה עם ספק הדומיינים שלי, לכן אני מעוניין בספק דומיינים חדש. מה זה אומר? אדם אחראי ביותר! - זמינות כמעט מקסימלית! אדם שלהזמין אצלו דומיין זה לא סיפור אלא שילמתי ומקסימום שעה אחרי מוזמן. אדם אשר מבין בקניית דומיינים ושלא חדש בזה. כן, אני מעוניין בהצעות להזמנת דומיינים אך ורק מגודדי! - חובה!. כן, הנחות ומבצעים מאחר ואני מזמין כמויות - ללקוחות (סביבות כל שבוע 2-4). פתוח להצעות ![]() מחר ייבחר הזוכה המאושר ![]() עריכה: עדיפות רבה וגדולה מאוד! לאנשים בעלי חשבון בבנק הפועלים. חג שמייח ![]()
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 08-04-06 at 01:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ממליץ על רונן
![]() 2 דומיינים הזמנתי אתמול והגיע.. לאחר כמה שעות (היה מוכן)
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אגב בדוק תיבת הודעות ![]()
![]() |
# 5 |
חבר על
|
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין! להלן מחירי הדומיינים: *במידה ואתה רוכש מספר דומיינים המחיר יהיה 50 שקל לשנה המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד:052-5362821 * המחירים כולל מע"מ. *אנו רשומים במס' ופועלים כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|