|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מערכת PHP לפינת סרטונים - בתשלום.
שלום.
אני מנהל האתר www.moomoo.co.il לפני כמה חודשים קניתי מערכת עידכון למשחקים וראיתי כי טוב. לכן החלטתי לקנות מערכת דומה גם לפינת הסרטונים http://www.moomoo.co.il/films/index.html מה המערכת צריכה לכלול? שם משתמש וסיסמא של חשבון מנהל + אפשרות פתיחת חשבונות למעדכנים נוספים עם גישות שונות. אפשרויות: הוספת סרטון: לינק לסרטון האם הסרטון יפתח בדף נפרד? בדף של מומו? הסבר קצר על הסרטון העלאת באנר לסרטון - שמירת הבאנר בשם המקורי במערכת. עריכת סרטון: פשוטו כמשמעו הגזרות כלליות - למנהל בלבד : כמה סרטונים יהיו ב"חדשים" ? ב "מומלצים"? איזה סרטונים יהיו במומלצים? וכו (אולי גם תהיה מערכת של דירוג סרטונים או משהו) מחיקת סרטונים - פשוטו כמשמעו. רק למנהל אבל. כשמוסיפים סרטון הוא יכנס לחדשים עם תאריך באנר והכל. בחדשים יהיו 3 או יותר הסרטונים הכי חדשים שהוספו. לידם יהיו המומלצים - עוד 3 סרטונים מומלצים שיקבעו על ידי או באמצעות הדירוגים. כל סרטון שיורד מהמקום השלישי (כי מתווסף סרטו חדש) ירד לאוסף של כל הסרטונים. אולי יהיו עוד כמה דברים קטנים. כמובן שהמערכת צריכה להיות מאובטחת כמו שצריך. אני מוכן לשלם כמה שצריך אבל לא להגזים. דרישות? מתכנת מעל גיל 16, ניסיון ועבודות קודמות. יצירת קשר - הודעות פרטיות או moomoo2005@Walla.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
שלום
יש לך אימייל שנוכל ליצר איתך קשר. אתה מוזמן להכנס לאתר החברה ולהיתרשם Www.adwd.net אני בן 20 ויש לי מס' מתכנתים שיעמדו לרשותך. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אם המערכת שאתה מבקש היא כמו הקודמת, של המשחקים, חבל להשקיע על זה כסף...
אני יחסית מתחיל ב-PHP, אני אשמח להתאמן על בניית או יותר נכון העתקת המערכת הקודמת למערכת המשתמשת לדבר אחר... אם אתה מעוניין, דיברנו לא פעם.. אני חושב שיש לך אותי באיסיקיו - 226607 אני מאמין שאני אהיה זמין מחר בערב אחרי העבודה בסביבות 9-10. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|