![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
![]() *(כל מה שנאמר כאן לא נוגע לאף אחד אלה כללי ואין כל כוונה להעליב בשום דבר שנאמר כאן)
*בבקשה תתייחסו לזה ברצינות. אוקיי אז ניתקלתי בדבר כזה שמתכנתים..כן כן אלה שמבינים בתכנות אתרים וכל הדבר הזה.. מרגישים שהם יכולים לשחק באנשים אחרים ובזמנם, זאת אומרת.. לפני כמה זמן פנינו אל שני מתכנתים כדי לבקש תכנות לפורטל והם יקבלו פרסום והם יהיו חלק מהצוות של הפורטל ויקבלו גם משכורת חודשית.. אבל,אומנם 300 ש"ח בערך זה מה שצריך לשלם אבל להם לא איכפת.. אחרי כמה זמן שמשכו קצת עוד יותר ימים ושרפו את הזמן ואמרו שהם יתכנתו.. בין רגע הם משנים את דעתם ואומרים:"אני לא רוצה לתכנת לכם".. אוקיי אז מה אני רוצה להגיד בזה: תראו זה שאנשים מוכנים לשלם לכם סכום נכבד כזה זה אפילו אפשר להגיד טובה.. כי שאנחנו פונים אל מתכנתים אנחנו פונים אל אנשים רציניים וגם בהודעה כתוב במפורש:"אנשים רציניים בלבד".. אז בבקשה מכולם אני רוצה לבקש שמי שקורא את זה שיבין שאי אפשר לשחק באנשים סתם.. זה לא תורם לכם ולא לנו.. וחוץ מזה אני רוצה לשבח גם את מיטב המתכנתים שעושים עבודה נהדרת בתיכנות ![]() אבל יש כאלה שמרגישים שהם יכולים לזלזל ופתאום יום אחד לקום ולהגיד אני לא רוצה לתכנת לכם את האתר.. מקווה שקראתם ולקחתם לצומת לבכם, תודה על הזמן שהקדשתם לקריאה ואני מצפה שעכשיו יהיו יותר רציניים ![]() *עוד דבר: אם יש מתכנתים רצינים שבאמת ירצו לתכנת ויקבלו משכורת חודשית על סך בערך ** ש"ח ויהיו חלק מהצוות יכולים לפנות אליי: or-hal@zahav.net.il או אל: gay190@walla.com תודה לכולם ופסח שמח! Last edited by ckmdude; 13-04-06 at 21:00.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|