|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותף.. [תחום העיצוב ורצוי גם התכנות]
לאחרונה דיברתי עם בן דודה שלי, בונה ומעצב אתרים, שסיפר לי שהוא וקבוצת המתכנתים/מעצבים שלו עושים הכנסה חודשית של 5000 ש"ח + לחודש, עקב כך, אני מחפש שותף, להכנס איתו לתחום העיצוב, אני מעצב כחצי שנה(טחתוך את ה-3 שנים שבהם עסקתי בפוטושופ בצורה לא מקצועית).
אני מאמין שביחד אני ומעצב השני שיהיה איתי נוכל להגיע למקומות טובים יחסית, ברשימת המעצבים/חברות המעצבים המקצועיות. אני מזכיר, נצטרך ללמוד להכיר אחד את השני ואת הסגנון אחד של השני ולהתאים את עצמנו אחד לשני כדי להכין עיצובים טובים, נעלה ברמה ונראה רמה לכולם. קטע שחשוב שתדעו, לא נקים חברת עיצובים, נכין ונמכור עיצובים(ואולי אף נתכנת אותם) באופן פרטי שלא מזיק לאף אחד ^^ נקים לנו פרטפוליו קטן ונחמד בלי התחייבויות, אני לא הולך להקים שום עסק! העסק רווחי הא? ![]() אז, כן, אני רן ש.ט. בן 14 מאזור המרכז. ילד חמוד ומאגניב שכמותי D: שרוצה מיליון דברים לא חשובים, עוסק בפוטושמוק, מוזיקה(באסיסט למעוניינים) ותלמיד טוב יחסית (זה באמת לא אני! המורות שונאות אותי >: ). אשמח אם תפנו אליי, בה"פ או כאן בדיון, תראו לי עבודות(לא חייב משהו רציני שאני אשאר פעור פה). ותדברו איתי, נמצא לנו שם טוב, ויהיה מגניב <: חשוב לי לציין, אני לא מעצב על, כי אם הייתי מעצב על הייתי יכול למכור לבד, ואני גם לא מצפה מכם שתהיו כאלו, נלמד אחד את השני טריקים ונגיע לדברים גדולים, זו המטרה פה. וכמובן, שוב אני חוזר ומציין, לא דרושה השקעה כספית כל שהיא, רק סבלנות, ומעט כישרון. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
תאמת אנ'לא ממש מבין מה אתה רוצה. אם אתה לא ברמה גבוהה אז תתאמן, תשתפר ושתגיע לרמה המתאימה תמכור עיצובים באופן פרטי או שתצטרף לצוות/חברה ותעבוד דרכו/דרכה.
עוד דבר, למכור עיצובים באופן פרטי בלי לפתוח עסק זה כן מזיק, והעובדה שאתה לא יודע את זה רק מחזקת את מה שאמרתי מקודם. ברגע שאתה מוכר עיצוב מבלי לשלם מ"ס או לדווח על זה למדינה אתה בעצם עושה כסף שחור ולא חוקי, וכן, זה מזיק. לפני שאתה חושב על תוכניות גדולות, הייתי מציע לך לברר קצת דברים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
א. אני חוזר, אם הייתי מעצב על כמו שאתה מצפה ממני להיות לא הייתי מסתכל על התגובות שלך מסיבה פשוטה, לא הייתי מגיב ככה, לא בדיונים כאלו, הייתי בא לפה, עושה ת'כסף שלי, מוכר עיצובים והולך, לא כך?, אבל לא! הצעתי לעשות עם מישהו משהו.
עוד משהו, כשלא מדובר בעסק מכניס של 20,30 עיצובים בחודש, כל יום יומיים אחד, זה לא ממש עסק, ההכנסה לא ענקית, ואין צורך בדיווח, ואז זה לא מציק, אני מניח שחצי מהמעצבים פה מוכרים 3-4 עיצובים בחודש, אולי מעט יותר, אבל זהו. זה כמו שאני אחליט למכור את החומרה הישנה של המחשב שלי, יש לי כרטיס קול, כרטיס גרפי, מקלדת עכבר ומסך, בדיוק 5 דברים, כמו 5 עיצובים, אני לא אלך לדווח על כך למס הכנסה, כי לא עשיתי הכנסה שראוי לקחת ממנה(בינינו, כל זה לא מגיע ל1500 ש"ח, כן, החומרה שלי מסריחה). 'בנת? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
לא אני לא הבנתי. בגלל אנשים כמוך עם מצבים כמו שלך (הכנסה קטנה מאוד) לא לוקחים לך מ"ס, אבל עדיין חשוב שתדווח על המכירות שאתה מבצע, ותספק קבלות ללקוחות שלך. זה גם יהיה חוקי, וגם יראה הרבה יותר מקצועי.
בכל מקרה עדיין לא הבנתי את הרעיון של מה אתה מחפש...מעצב כמוך מתחיל וביחד אתה חושב שתצליחו יותר? תעזרו אחד לשני? בכל מקרה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |