|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
בעיה: כנסו ותיקראו את כל הבעיה, זה דחוף
קודם כל שלום ושבוע טוב
עכשיו הייתי באמצע עיצוב לגיא מפרש סרב בקשר למשהו שהוא רצה פתאום המחשב שלי דפק ריסט אבל למזלי עשיתי שמירה של psd בדיוק דקה לפני הריסט אבל אחרי הריסט נסתי לפתוח תקובץ psd והוא כותב לי שגיאה הינה מה שזה כותב http://img151.imageshack.us/img151/4451/16ii1.jpg עכשיו אני חייב לדעת איך אני פותר תבעיה הזאת אחרת הלך העיצוב ועבדתי עליו קרוב ל5 שעות ולא סיימתי עדיין. תודה לכל העוזרים. ד"א לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ניראה לי דווקא הכי מתאים לשאול בו |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
גם לי זה קורה...
![]() לא נראה לי שיש מה לעשות ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אז מה יעני הלך העיצוב?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אחי היה לי גם את זה אותה בעייה תראה קישור:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18763 רק שלי זה היה בלי ריסט פשוט נדפק וזה לא משנה פוטושופ או אימג רדי..=\ אין לזה פיתרון =\ ..מבאס אני עיצבתי באותו זמן עיצוב הוסט בןזונה! אבל זה מה שקורה.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
קורה, כנראה הזיכרון קרס באמצע השמירה ודפק אותה, סביר להניח שלא תצליח לפתור תבעייה.
כמה טיפים: - שמור כל חלק בעיצוב החלק מהחלק של הבאר, הלוגו, ושאר חלקיו. - נסה להריץ את הקובץ דרך IMAGEREADY ואז לנסות לעשות SWITCH ל PHOTOSHOP. בהצלחה
# 7 |
Guest / אורח
|
תקשיב,
ניראה לי שאין לסדר את הבעיה . או שסמתה כבר קובץ ערוך, ואז אתה לא יכול לערוך אותו. או שתנסה לסים את קובץ ה-PSD יום טוב ושבוע טוב, |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
זה הדפקה בפוטו....בדיוק היום בלילה סתם עיצבתי משהו זה קרה לי....לא היה לי מה לעשות חוץ מלצאת מהפוטו מזל ששמרתי שנייה לפני.....
בכל מיקרה אי אפשר לסדר את זה לפחות אני לא הצלחתי....אתה צריך לצאת מהפוטו ולפתוח אותו עוד פעם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|