|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
לכל אלה שמכירים את פרוייקט נטע ..
שלום,
מחר יש לי לגשת לבחינות לפרויטק נטע, ורציתי את העצה שלכם אם ללכת או לא .. כאילו אני לא יודע כי זה פעמים בשבוע וזה בין- שעתיים ל-4 שעות למידה .. למי שלא יודע מזה הפרוייקט הזה ..בקצרה ..זה 3 שנים לימודים ...זה עולה לשנה אחת בין 20-30 אלף שקל ..אחרי שלוש שנים של למידה מקבלים שני תעודות.. 1. cisco certified network associate (CCNA) 2. A+ של ארגון CompTIA אחד של טכנאי מחשבים ואחד של אם אני לא טועה של מנהל רשתות תקשורת מידע מקומיות ועולמיות. ואתה לומד שמה לעצב, לבנות ולתחזק רשתות תקשורת מידע מקומיות ועולמיות. ואתה גם תהיה טכנאי חומרה מוסמך.. שנה ראשונה זה ללמוד לפרק ולהרכיב מחשבים ..איך בנוי האינטרנט וכד'.. צריך ידע בסיסי באנגלית .. בקיצור פרוייטק מושקע מאוד .. אבל אני לא יודע אם ללכת ...כאילו צריך בישביל זה השקעה עצומה...ויש לציין שהכל עובד על אנגלית.. ואני לא ממש טוב באנגלית ..(כימעט ולא יודע כלום באנגלית) אז מה אתם אומרים?? ירין .
# 2 |
חבר בקהילה
|
תלך על זה.....זה קצת יכביד עלייך...יש לי חברים בזה.....אבל זה ממש טוב...
אהה ותבוא עם הרבה ידע באנגלית אני זוכר שהלכתי לשם היו הרבה שאלות באנגלית....ולא ידעתי הרבה חחחח |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
השקעה עצומה? ראבק.. מה עשו מזה =\
אם יש לך הזדמנות ללכת - תלך, יש אנשים שאני מכיר שבגיל 30 משלמים 20,000 עד 50,000 שקל ללמוד CCNA1-4. אם אתה צריך עזרה בחומר הנלמד אין לי בעיה שתפנה אלי, יש לי את כל החומר רשום על-ידי (ITE1-2 / CCNA1-2) ואני יוכל לעזור לך. בסוף CCNA2 יש מבחן חיצוני מטעם Cisco שהוא מבחן ה A+ ואחרי CCNA4 אם אני לא טועה יש לך את המבחן CCNA החיצוני -> שאחריו אתה מוסמך CCNA רשמית. קיצר, לך על זה אם יש לך הזדמנות.
# 4 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לדעתי כדאי...תחשוב...זה יכול לסדר אותך לכל החיים...ממשרה טובה בצה"ל ועד משרה לאחר הצבא בחברה מתקדמת.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
בטח שתלך.
זה בכלל לא קשה כמו שאתה חושב. שנה שעברה סיימתי עם תעודת הצטינות+ממוצא מעל 95, ובחיים אבל בחיים לא פתחתי את המחברת של זה בבית, כי פשוט לא כתבת אף פעם... ועכשיו ב CCNA אני חייב לכתוב כדי שאני אוכל ללמוד בסופו של דבר לבחינה החיצונית שהיא משהו ברמה. יש מצלמות בחדרים של המבחן, 5 ילדים בחדר וכו.. (ובלי חומר(!)). אבל תלך, הזדמנות של פעם בחיים.(לא מגזים). |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יש פה שני אנשים שאני מכיר בפרוייקט נט"ע...
הפנתי אותם לאשכול, somebody וtalgarty השמן ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסכים לגמרי עם אלמוג ותומר
![]() גם אני בפרויקט הזה, ולדעתי זה אחהל של דבר. מה שכן, מכניסים לכם "קצת" יותר מידי שטויות.. אמרו לכם שתקבלו תואר בינלאומי, נכון? אז זה לא ממש תואר.. בינתיים זה רק תעודות כאלה, בסוף השנים האלה, אתה תוכל להמשיך הלאה לתארים האלה. זה לפי מה שאני זוכר. צריך "קצת" יותר מידע בסיסי באנגלית.. כי הכל שם באנגלית, זה לא קשה ממש.. אבל אם ידע בסיסי זה יהיה קשה. בקיצור, גם אם זה משו קטן(וזה לא) זה עדין משהו, ושווה ללכת על זה. באמת ששווה ללכת לזה, זה גם משפר את האנגלית(אין לך מושג עד כמה) וגם מוסיף לך המון ידע ![]() בהצלחה ![]()
# 8 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרו כאן,תלך על זה פרויקט באמת טוב,בן דוד שלי שם ובנתיים נהנה ויוצא עם השכלה וחומר חדש שלא ידע ותעודות.אני יכלתי ללכת אבל לא יכלתי בגלל העומס שהיה עליי,אני מקווה ללכת לזה מתישהו אם אוכל,שיהיה בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
אגב, איזו עיר אתה?
# 10 |
הוסטסניון
|
יש לי כמה חברים שנה שלישית שם,
הם אומרים חבל שלא קפצתי על ההזדמנות, כשעוד היה אפשר להירשם. |