|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
פלאפון חדש, מסלול חיילים
היי חברים
אני היום מתכנן ללכת לקנות מכשיר חדש במסלול חיילים צריך המלצות איפה הכי משתלם ואיזה מכשיר לקחת. כרגע אני באורנג' ואני מרוצה מאוד. אני לא משדרג אני קונה חדש אז שימו לב. הם מציעים את המכשירים הבאים: Motorola C380 - בחינם (צג עם 65 אלף צבעים, 24 פולי) Sony Ericsson T290i - בחינם (אפשר לחבר לו מצלמה שניתן לקנות בתוספת תשלום, אבל הם לא מוכרים אותה ויש לו צג עם 4096 צבעים שזה מצחיק אותי, אבל יש לו 32 פולי) ואחרון מבחינתי NOKIA 3100 - ב10 שקל לחודש (4096 צבעים .., לא רשום כמה פולי, כנראה אין? ![]() אם יש המלצות, או משהו בסלקום / פלאפון תגיבו ![]() תודה מראש, רון אלטר.
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש את הe1000 במחיר של חמש שקל לחודש אצל אורנג תברר איתם למרות שהוא גדול אחלה מכשיר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הE1000 באמת מכשיר גדול, יש לי אותו והוא ממש טוב, כדי לך, תמורה מלאה למחיר , משהו שלא תמצא במכשירים אחרים, איכות מצלמה, איכות קול וגם דור שלישי, נגן MP3 וזיכרון שניתן להרחבה שווה בהחלט, אני בטח שהתכונות זמינות גם במכשירים אחרים, אבל או שהם יקרים מידי, או שאחד מהנאמר פחות איכותי מהאחר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
הם רוצים עליו 20 שקל לחודש וההורים שלי איך נגיד את זה לא יכולים כרגע להשקיע כל כך הרבה על מכשיר, במיוחד שעדיין משלמים על הקודם (lg), גנבו אותו השבוע
![]()
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
רונו'ש זה כולה פלאפון... קח אחד מהחינמים
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
עומרי, אנחנו יודעים איזה מכשיר יש לך..