![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
אשכול ספקי דומינים.
שלום.
![]() הינו לפניכם אשכול מפורט של רוב ספקיות דומינים הקיימים בארץ ובעולם! הרשימה מסודרת בצורה רנדונלית ואין שום העדפות או המלצה מטעמי על שום עסק. הבחירה נעשת משיקולכם בלבד. ![]() ** רשימה זאת ניבנת על ידי ניסיון אם הספקיות הנ"ל כל ספקית ניבדקה ונירכש ממנה דומין ! ------------------------------------------- BiginWeb - רכוש דרכנו בקלי קלות! Dodaddy - ספקית מפורסמת בכל העולם ! אלפי רישומים חדשים מדי יום ! Register - ספקית דומינים איכותית ועידכון DNS אינו ממש מהיר לעומת ספקיות אחרות ( יהו לדוגמא ) domain - די יקרים לעומת שאר הספקיות אך מה ? יש על מי לסמוך ! בכל בעיה וכל בקשה! networksolutions Yahoo! Small Business - מעולים ! כאשר ניכנסתי לעסקים איתם פשוט נדהמתי! יהו עובדת בשיתוף אם ספקית הגדולה בעולם ! עידכון DNS מהיר תמיכה שפוט הכל! Biginweb עובדת אם כל האתרים המפורטים להלן. דרך ביגאינוויב ניתן לרוכש דומין אשר יכול להירכש מין אחד הספקיות אשר פורטו למעלה בלבד! כל הפסקיות הם ספקיות אמינות בטוחות ובעלי שירות וותק רב בשוק ההוסטינג והדומינס. ))) נעוץ האשכול יכול לקבל? |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
א' לא חברה.
אני לא בעל שום חברה וגם האתר שלי הוא לא ממש חברה למעשה וגם לא בכיוון. אני בסך הכל מטווח בין אדם המעונין לרכוש דומין ואין באפשרותו לעשות זאת ואני מבצע את הרכישה עבורו בתוספת עמלה על השירות וזהו. והוא מנהל הכל לבד. אני בסך הכל זה שמקשר ועוזר וכלל לא חברה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
(או שפשוט תוריד את כל ה-"טיווחים" האלה ...) |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
www.ipower.com אני רכשתי משם דומיין, חברה מצויינת....תמיכה מעולה פשוט....מחיר נמוך מאוד (לשנה הראשונה)..פשוט שווה...
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
כשאתה לוקח עמלה,
אתה מוציא חשבונית משלך נכון? ואז..זה אומר שאתה עסק רשום שמורשה להציע הצעות כלשהן בפורום, נכון? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|