|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב הוסט חדש \ שווה כניסה? למה לא? \
תגובות והצעות(גם מחיר :O) יתקבלו בברכה
http://img238.imageshack.us/img238/8...mplate50it.jpg ![]() ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד,שפר את הטקסט בלוגו - תזיז אותו לצד הוא עולה על התמונה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
העיצובים שלך אחלה ניר
פשוטים וחלקים אבל לדעתי יותר מדי חלקים. אתה חייב להכניס שם מסגרת יותר חזקה לעיצוב אני חושב שזה יעזור. לגבי הפאטרן בבאר אני הייתי הולך על מmask שיהיה למטה שקוף יותר ולמעלה פחות אם אתה מבין מה אני מתכוון בונות כאן? אני סומך עליך בקטע הזה.. שלא תתבאס ![]() ומה זאת השעה הזאת לפרסם עיצוב חחח?
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אז ככה זה נחמד מאד אבל....
תמיד תמיד תמיד אתה משאיר המון לבן אבל המון, וזה ניראה כאילו אתה סתם זורק את החבילות או כל דבר אחר.... עכשיו המבנה הזה כבר משעמם, תתחיל לחדש תתחיל להמציא לעצמך דברים היצירת קשר והדומיין הזה על הפנים זקוק להחלפה מיד... הכפתורים ניראה שלא השקעת בהם בכלל וזה גם בחלק של לבן אז זה מתחבר לעיצוב וזה לא ניראה טוב כל המשחק צורות הזה בבאר לא אהבתי בכלל סתם מיותר, כולל הנקודות האלה שזה מזכיר "דוגמא דוגמא דוגמא" השילוב צבעים מאד טוב, סך הכל נחמד עיצוב מאד מאד פשוט ולא הכי מסודר. בהצלחה.
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
OK
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כמו שכולם כבר הסבירו לך,אתה תותח אני אוהב תסגנון לך,
אבל תכניס קצת צבע,ותפסיק עם הירוק חחחח סתם, אבל תכניס קתצת צבע והם מושלמים,יש לך סגנון מאוד מקצועי לפי דעתי. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
תודה רבה, חחחח יוני תודה על התגובה שמנמצ'יק ותציג פה יותר :]
# 9 | |
חבר וותיק
|
לא אהבתי תעיצוב ,
הבגנון כבר חרשתה עליו , והוא בכלל בכלל לא יפה השטח של העיצוב מבוזבז סתם וזה סתם מגעיל כזה ככה אז אני ממליץ לך קודם כל להוסיף עוד לפחות שני צבעים לעיצוב , בבאר במקום האיש הזה להוסיף שרת גדול שיבוא מהצד והכי חשוב לצופף את כל העיצוב שלא יהיה שטח לבן
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אין לי מה להסויף חוץ ממה שאלירן ויוני אמרו, הם צודקים..
אבל עיצוב אחלה באמת =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|