|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
לוקחים את מקסוואל להסגר :(
לוקחים ת'כלב שלי להסגר....
איזה בנזונה הבנאדם הזה!!! אתם רואים אחשלי יצא עם הכלב לסיבוב... הוא הלך איתו על המדרכה... אז איש אחד עבר עם אופנוע נגד כיוון התנועה (!) על המדרכה, והכלב שלי הרגיש מאויים אז הוא שרט אותו שריטה קטנה ברגל.. בקיצור, אין לכלב שלי כלבת או משהו כזה אבל הבנזונה הזה חיכה שנביא לו רישיון, שהוא יוכל ללכת להתלונן, העיקר הבנזונה הזה אומר "היה לי פעם כלב, אני לא רוצה שיכניסו אותו להסגר". איזה חרא של בנאדם, בקיצור מחר לוקחים אותו להסגר, לשבוע. את הכלבה הקודמת שלי לקחו לשם שהיא שרטה מישהי.. הקיצר זה מקום צפוף צפוף, עם כלובים (!) כל כלוב בגודל של איזה 2 מטר על מטר !!! המקום הזה מסריח משתן וצואה של כלבים, 7 ימים בלי לצאת מהכלוב הזה, לחרבן ולישון לייד כל הזבל הזה, ואת כל זה הכלב שלי צריך לעבור. כולה פינצ'ר קטן ומתוק ![]() ועוד אחרי כל זה, בגלל האידיוט הזה שנסע נגד כיוון התנועה, על המדרכה אני צריך לשלם 400 שקל בשביל לשחרר אותו, וכל זה פועל ע"פ החוק! פשוט מדינה חרא וחוצפנית. שתבינו, יש חוק שאוסר לקשור כלב עם רצועה קצרה של פחות מ10 מטר, שמה הכלובים האלה 2 מטר על מטר, וכל הזמן נביחות ומסריח ולא יוצאים, פשוט התעללות! שלא נדבר על הסבל והטראומה שהכלב שלי יעבור שמה, ימח שמו. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
=/... תנסה לערער?
# 3 |
הוסטסניון
|
לערער?
איך? אני ידבר עם בנדוד שלי, עורך דין, אולי יש איזשהו דרך גם לתבוע את הבנזונה על הסעיפים הכי נדושים, לא אכפת לי, העיקר שיהיה לבנאדם בלי לב הזה רע. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
זה ממש לא צודק!!!
אתה יכול לתבוע כי הוא נסע על המדרכה!! אסור לו לעשות את זה... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אלה החוקים,
אם אתה היית נשרט ברגל כשנסעת על המדרכה, גם אתה היית רוצה שאותו כלב יגיע להסגר .
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
=[
עצוב מאוד :\
# 9 |
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מצחיק זה. תגיד להם פשוט שהכלב שלך ברח ושים אותו בבית של סבתא שלך או משהו.. איזה שבוע ואם הם יחזרו אחרי שבוע תגיד להם שאתה רוצה לראות תצו. ותגיד להם שזה כלב אחר שקיבלת מתנה. או זרוק סיפור הם מטומטמים אחרי הכל עובדי מדינה לך תבין.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|