|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מעוניין לפתוח חברת אחסון .. וצריך קצת מידע !
שלום ובוקר טוב!
אני הייתי רוצה לפתוח חברת אחסון... ואני לא יודע איפה להתחיל... ![]() נ.בתגידו, איפה הכי כדי לקנות רייסלר..?
# 2 |
הוסטסניון
|
נתחיל בזה שקודם כל אתה צריך ידעה בסיסי בתחום של ההוסטינג...אחרי זה אתה צריך להשיג צוות...לאחר מכן אתה קונה שרת (לא חייב ריסלר...) ואז אתה קונה עיצוב לאתר של החברה...ואז אתה מתכנת אותו...ואז אתה קונה דומיין...הולך למ"ס ושם אתה נרשם כעוסק רשום...ואז יש לך חברה...זה נשמע פשוט אבל זה לא תהליך של יומיים...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לי ידע בסיסי.. יש לי צוות ..יש לי עיצוב ותיכנות (אני מעצב ומתכנת).. ואיך אני הולך למ"ס... ואיפה זה נמצא? ואיך אני רושם?
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה ממש לא הבעיה
אתה רציך להיות בן 16+ אבל מה שאתה צריך זה שיהיה לך כסף.. זה הדבר היחיד.. ורייסלר ממש ממש טוב לשנה זה 1000+ ש''ח.. דבר איתי במסנג'ר אחי אני אסביר לך הכל mrkiller10@hotmail.co.il |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|