![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אנימציה
שלום לכולם!
אני מחפש מישהו שיכול לעשות לי אנימציה בתוכנה כלשהי, לא משנה לי כל כך... האנימציה צריכה להשתלב בסרטון קצר שאני מכין. והיא צריכה להיות יחסית פשוטה. אדם שמתעסק במחשב ואז יש זום אאוט' תמידי, ממנו והחוצה... החדר שלו, הבית שלו, העיר, המדינה, היבשת , כדור הארץ... נדמה לי שזה יחסית פשוט. לצערי איני יכול לממן זאת בכסף מכיוון שהסרטון נעשה למטרת התנדבות. האם מישהו פה יכול לעזור לי ?
הוסטסניון
|
לא מומלץ לעבוד איתו...בן-אדם מאוד מלוכלך.....
גנב לניר עיצוב, לי אישית הוא הציע לקנות עיצובים גנובים של טמפלתמונסטר. היו עוד מלא דברים מסריחים שהוא עשה! ביניהם העתקת עיצובים וכו'... מומלץ מאוד לא להתעסק איתו! |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
וואוו....
לאט לאט... קודם כל, זה לא מי שאתה חושב.
אני משתמש בחשבון הזה של אלעד כי כשניסיתי להרשם הטופס הרשמה ביקש ממני כתובת אימייל של ISP או משהו כזה.... אין לי חשבון כזה אז אלעד הסכים לתת לי להשתמש בשלו. בבקשה אל תגרום לכך שאנשים לא יסכימו לעזור לי... זה פרוייקט חשוב לי מאוד.
חבר על
|
תירוצים <_<
הוסטסניון
|
איך בדיוק נדע שזה באמת משהו אחר ושאתה לא אותו אליעד שמנסה להתחמק מהזכרון לרעה שצבר אצל הרבה אנשים פה?
ולמה לך להשתמש בניק של בן-אדם שצבר כל כך הרבה רושם רע אצל כל כך הרבה אנשים? כל כך קשה להרשם לבד? לא יודע לא קונה את זה! |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חחחח... אתם רציניים?
קודם כל, בדיוק כמו שאמרתם.. למה לי להשתמש בניק של בן אדם שצבר שם רע?
1. כי לא ידעתי את זה. 2. כי אני לא יכול להרשם בשם משל עצמי לאתר בגלל הדרישה לכתובת אימייל של השרת שלי, ואין לי כתובת כזאת. 3. אם הייתי אלעד והייתי צריך עזרה והייתי יודע שאנשים פה לא אוהבים אותי (מה שמסתבר פתאום), אני חושב שהייתי פותח שם חדש... 4. איך אני אוכיח? לא יודע... תתנו הצעה להוכחה.
הוסטסניון
|
חחח הם לא צריכים לתת הצעות להוכחות... זה אינטרס שלך.. :S
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הדבר היחיד
שעולה לי בראש זה לתת לכם את האיסיקיו שלי...
יותר מזה אין לי כל כך איך להוכיח, בכל זאת מדובר באתר אינטרנט והפרטיות שלי יחסית חשובה לי, בייחוד לאור העובדה שאני חייל. בכל אופן, נחזור לעניינו... אני אשמח אם מישהו יתייחס להודעה הראשונה שלי. ש
תודה על תרומתך.
|
אייסיקיו פותחים בשניות,
חוצמזה משתמשים לא אמורים להפיץ את הססמא שלהם, לא צריך לתת לאנשים להתחבר, אין לך אימייל ספקית? כל אחד מקבל אימייל ספקית עם האינטרנט אוליי השתמשת והעיפו אותך אין לדעת. האשכול לא רלוונטי כי זה לא במקום. נעול + אזהרה
|
|