|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה בנוגע לאתר שיושב על השרת שלי
מנהלים אם זה לא מתאים לכן העבירו בבקשה
בוקר טוב לכולם, יש על השרת שלי אתר שידורי ספורט גדול מאוד, האתר הזה מביא שידורים שעולים כיום כסף וכו', היום שקמתי לעודה פתחתי את טיבת המייל שלי,וקיבלתי הודעה מאיזה אחד שטוען שכדאי לי לסגור לאותו אתר ספורט את החשבון ולהשעות אותו מכיוון שזה לא חוקי,האם הוא צודק?האם לסגור לו את החשבון? אשמח לתשובות יום נעים לכולם, איציק. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נראה לי שכן, זה כמו להכניס לאתר חומר לא חוקי (ווארז)..
כמו שאתה מצלם סרט ומעלה אותו לשרת הזה.. כלומר יש שידורים שעולים כסף ואתה גונב ונותן שיראו אותם חינם, זה לא חוקי.! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
חוקי חוקי
גם לי יש כזה אתר http://www.reset-f.site-il.net/sport/ זה שידורים שמביאים אותם מחו"ל (מסין קוראיה וכו'...) והשידורים פשוט לא עולים כסף תחנות הטלוויזיה מסכימות לשדר את השידורים האו (אני מדבר על יפן קוראיה וכו'...)
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שזה ממש לא לעניין. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Fatal Error
|
תתייעץ עם עורך דין לענייני משפט האינטרנט
חבל שתשמע פה בקול כמה אנשים (מבלי להעליב אתכם, כן ![]()
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אין לי מושג על סמך מה קובע מרs.o.s שזה מותר, כי לו כמובן יש אישור מכתב מבעלי הזכויות, הוא הנציג הרשמי של הערוץ הסיני הזה בארץ וכמובן שהוא גם אחראי על ניהול התוכן לקהל הישראלי, וכמובן דובר סינית ויפנית חופשי ככה שהוא מנהל איתם מגעים באופן קבוע.. הזכרתי את העבודה שלמר s.o.s יש גם עורך דין, ומחלקה משפטית בחברה שמייצגת את הערוץ הזה בארץ ... לכן ברור שמר s.o.s יודע מה הוא אומר הוא כמובן גם מוכן לקחת אחריות על הדברים שהוא אומר... להופיע בבית משפט ולהגיד את הדברים... תשמע.. תסגור את האתר דחוף לפני שתמצא את עצמך עומד בדוכן העדים בסין או ביפן ומנסה להסביר להם מה קרה בדיוק... לכל מקרה יש s.o.s שדובר סינית ויפנית שיוכל לעזור לך קצת בהצלחה ! ![]() Last edited by alex; 06-06-06 at 11:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני בעסק הזה ואני יודע מה אני אומר. זה עובד על P2p שום דבר לא יושב אצלו באתר. הוא רק מקשר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ועכשיו הוא עושה בטן גב עם מינוס כמה שקלים טובים בגלל תביעה
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אלעד אתה לא מבין. הערוצים האלה הם גם ככה FTA -
Free-To-Air ככה שגם עם אנטנה טובה אתה תקלוט אותם. אז צ'רלטון יתבעו את הסינים? נו באמת.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|