|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
ביקורת על שרתי המשחק של ב0ט0רב!
היי לכולם,
אני לקוח של שרתי המשחק של גלעד, יש לי אצלו שרת CS עם מוד של AMX(ווארקראפט) מי ששיחק אצלי בסרבר יודע שהסרבר יציב, לא נופל, אין בעיות מוזרות, והפינגים פשוט אחלה! התמיכה שנציג המכירות של גלעד בענייני שרתי המשחק הייתה טובה, הוא הסביר לי את השימוש במוד של AMX שלא הייתי מנוסה בו וכל מה שהייתי צריך. אני בניגוד לאנשים פה בפורום מאמין לגלעד ויש בינינו אמון מסויים כי לא היו נותנים לי סתם את השרת מס' ימים לפני התשלום. ולא הייתי עובד איתו בעבר. בקיצור הביקורת שלי אינה קשורה ל"סיפורי הפונטה" ולאשכול שנפתח, נזכרתי לתת ביקורת כי בדיוק נגמר לי חודש ואני נהנתי, לכן אני רוכש לעוד חודש, מי שרוצה הסרבר שלי נקרא [warcraft3] Niros,Hmc,1sec server [13estserv]
חבר וותיק
|
ידוע ידוע אחי,חברה טובה מאוד
|
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ידוע =] בסטסרב חברה נהדרת!
חבר על
|
טוב לדעת .
ירין , Office-Serv.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ידוע כבר שהם מעולה.
רציתילרכוש מהם בעבר שרת.. אך מה בקשר לשרתי משחק אני לא ממש יכול להסכים. כשחקן של שנים במשחק etmin יצא לי לשחק בשבועות האחרונים בשרת שלהם החדש שיצא למשחק etmin ומה ? לא ממש אהבתי. היו כמה לגים ותקיעות... אך מה? לא יכול להגיד זאת בכללי על כל שרתי המשחק שלהם... |
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
טוב מאוד לדעת שיהיה המון בהצלחה.
הוסטסניון
|
ידוע =]
אל תחשוש לרגע מבסטסרב. - מושיק ברק.
|