| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | 
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  09-06-06, 09:32 | # 1 | 
| הוסטסניון דירוג מסחר: (0) | 

שירותי: עיצוב,דפוס וחלוקה של פלאיירים.
			 מתאים לכל עסק קטן או גדול המעוניין לפרסם עצמו דרך פלאיירים. יש אפשרות לוותר על החלק של העיצוב, אך הדפוס והחלוקה באים ביחד בכל מצב. *יש אפשרות גם למגנטים,כרטיסי ביקור, מדבקות, סטיקרים וכו'. *בית הדפוס הינו גורם חיצוני ולכן, תקבלו הצעת מחיר מותאמת מראש לכל סכום או כמות. -- למתן דוגמא, אשמח לעצב-3 כרטיסי ביקור\פלאיירים\סטיקרים חינם. -- תודה. | 
|   | 
|  09-06-06, 11:04 | # 2 | 
| חבר וותיק דירוג מסחר: (0) | רשומים ? אתר ? יותר פרטים ? :| 
				__________________ .Vamos Argentina Hompage: http://www.argentina.co.il | 
|   | 
|  09-06-06, 11:17 | # 4 | 
| הוסטסניון דירוג מסחר: (0) | כשאתה מתכוון "חילוק פלייארים, סטיקרים וכו'" אתה מתכוון לזה באמת, או שאתה סתם לוקח אותם וזורק אותם לפח ?  איך אני יכול לדעת שאתה לא תעבוד עליי? :| 
				__________________ HU: Pioneer 6050 | Amp: JBL 74.5 | Comp: Morel TEMPO | RS: Morel PULSE 6X9 basssssss...... | 
|   | 
|  09-06-06, 11:40 | # 5 | 
| מתאורר / יצא בחוץ דירוג מסחר: (0) | תכין לי כרטיס ביקור אתה יכול לראות דוגמא של סגנון על הבאנר שלנו ובאתר www.serv4u.co.il נראה אם זה יפה ניקח. פרטים לכרטיס יש לך בחתימה שלי ובאתר ב''צור קשר'' | 
|   | 
|  09-06-06, 11:41 | # 6 | |
| A Al Alm Almo Almog! תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0) | ציטוט: 
 ואם אני עכשיו אומר לך שאני רוצה חלוקה באילת? אתה מחלק?(כמובן שאני לא רוצה לשלם על זה יותר.) | |
|   | 
|  09-06-06, 13:02 | # 8 | 
| הוסטסניון דירוג מסחר: (0) | הנה תשובות לכמה שאלות שראיתי: * החלוקה הינה במספר מקומות ספיציפיים אשר לא כוללים את אילת. * החברה עוד לא רשומה כחוק, אך דבר לא יעשה לפני שהחברה תהיה עסק מורשה (לא פטור). * החברה עובדת עם מספר בתי דפוס באיזור פרדס חנה,זיכרון יעקב ובינימינה. * חלק מהרעיון של להרשם כעסק מורשה הוא להבטיח ללקוחות ביטחון בתוצאה, מעבר לזה אני לא מסוגל להוכיח שום דבר. עוד שאלות? | 
|   | 
|  09-06-06, 13:42 | # 9 | 
| חבר וותיק דירוג מסחר: (0) | כמו ששאלו פה, התוכנות גרפיות שאיתם אתם עובדים, מקוריות ? 
				__________________ .Vamos Argentina Hompage: http://www.argentina.co.il | 
|   | 
|  09-06-06, 14:11 | # 10 | |
| A Al Alm Almo Almog! תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0) | ציטוט: 
 שיהיה  | |
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |