|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
חברה אני צריך חסות דחוף - יש תמורה גדולה גדולה תיכנסו תראו
שלום...
אני הבעלים של G-Forum היה לי פעם פורום וסגרתי אותו בשל בעיות אישיות... ואני עכשיו רוצה להחזיר אותו לרשת היה לי בו 400 משתמשים ו - 3500 הודעות... ועם אתם רוצים לדעת אני גם מעצב ופלאשר אז ככה הכנתי הרבה מאוד דברים לפורום כמו דף כניסה כזה לפני שנכנסים לפורום אז עיצבתי אחד כזה יפה וכמובן שאני מוסיף לו מוזיקה פלאש ועוד... הפורום שלי הצליח וכולם מבקשים ממני להחזיר אותו אז אני מחפש חסות אני צריך... 350 מגה אפשר גם 300 30 גיגה תעבורה ומה אתם תקבלו... קודם כל אני ישים באנר שלכם בפורום שלי + עם אתם רוצים אני יכין לכם באנר לחברה שלכם כאילו מתי שאתם נותנים חסות אז אנשים ישימו תבאנר הזה אני יכין לכם ממש מקצועי... אז כל מי שיכול לעזור לי ואני ישמח עם תעזרו לי בבקשה ממכם... פרטים ליצירת קשר- איסיקיו : 5105011 תודה מראש, מתן כהן |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומה אתם תקבלו... קודם כל אני ישים באנר שלכם בפורום שלי + עם אתם רוצים אני יכין לכם באנר לחברה שלכם כאילו מתי שאתם נותנים חסות אז אנשים ישימו תבאנר הזה אני יכין לכם ממש מקצועי... פרסום עם 400 משתמשים זה לא רע.. אם יש גם כניסות של אורחים ועוד אמממ והוא גם מעצב ופלאשר אפשר לנסות אחרי הכול=\ אל תגיב סתם.. עדין בקשר לגדולה אתה קצת צודק=\ |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמובן שאם יהיה שווה לי.. כי אני פותח חברה ואני רוצה שיתאחסנו עליי פורומים גדולים להתחלה.. והתאחסנו עליי גם... רק בגלל Oxserv הנוכלים הם עזבו ונמחק להם כול הSQL (ראה לינקים בחתימה) תודה, תומר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה זה קשור? ציניות.. יודע מה זה? מקווה שכן. ובוא נסביר לך יותר לעומק.. שתבין טוב: מה שניסיתי להגיד הוא פשוט שהתמורה ממש לא שווה.. עכשיו הבנת?(שאלה רטורית.. מקווה שאת זה אתה מבין)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|