|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
Webuilt | עסק/חברה לפיתוח וקידום אתרים - דרושים.
שלום לכולם וערב טוב.
בזמן האחרון אני עובד על עסק/חברה לפיתוח וקידום אתרים - Webuilt. שירותים: *אירוח אתרים *עיצוב אתרים *בניית מערכות מוכנות *קידום/פרסום אתרים בפורומים ובמקומות גדולים Nana'walla'google וכו'. *הנפשות בפלאש. *בניית אתרים מוכנים הכוללים עיצוב-תכנות-פלאש-איחסון. בחברתינו עובדים צוות מתכנתים,פלאשרים ומעצבים עם וותק, ידע ונסיון. אם יש נושא שיש לך נסיון וידע בו, ואתה חושב שהוא יכול לתרום לחברה פרט פה על הנושא ותן פרטים על עצמך. חברתינו מחפשת אנשים בתחומים הבאים: *נציגי מכירות. *אנשי קידום אתרים - ידע במחירים ונסיון במקומות שונים. *תמיכה טכנית - באירוח אתרים (איחסונים, רייסלרים). *ממדל בתוכנות תלת מימד בלבד. *מעצבים,מתכנתים,פלאשרים - בגיל 15+, וותק של שנתיים+ בתחום. אני רוצה להגיד לכם שיש לי צוות של 2 פלאשרים מנוסים ![]() אז אני רוצה פה שמי שמעוניין לעבוד שישאיר פה פרטים לפי הנושאים הבאים: *שם: *גיל: *תפקיד: *נסיון בתחום (מספר שנים): *מקומות עבודה קודמים: כן/לא *עבודות/פרוטפוליו: *אייסייקיו/מסנג'ר: *פלאפון: יש/אין -חשוב לי להזכיר שהעסק יהיה רשום כחוק - במ''ס. -שאלות ובקשות עבודה פה או בהודעה פרטית, אני אפנה בתוכנות המסרים לטובים ביותר. תודה מראש, עומר טלמור, מנכ''ל העסק Webuilt. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|