הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 23-06-06, 16:33   # 1
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

[ביקורת]אבי, מלומ[ביקורת]

שלום,
שמי גיא ואני מנהל עסק FreshServ.Net.
רציתי היום לספר לכם סיפור קצר .

לפני כמה זמן (סביבות ה4 חודשים) החלטתי, זהו, אני קונה שרת במקום להמשיך להשכיר שרת.
חיפשתי בכל מיני מקומות לקנות שרת וגם נוכחתי בכמה מקרים לא נעימים אך אני לא אציין מאחר ואני לא אדם כזה (המבין יבין).
לאחר המקרים הלא נעימים ניגשתי לאבי מלום...דיברתי איתו, סיפרתי לו הכל, אמר לי: "גיא, תוך שעה יש לך הצעת מחיר מפורטת למייל".
אמרתי אוקיי.
לאחר שעה ו10 דקות אני מקבל לאימייל הודעה - הצעת מחיר מעסק לום.
אוקיי, פותח את ההצעה ורואה שם את השרת אותו אני רוצה לרכוש (המפרט שאמרתי לאבי) ומחיר שאני חייב לציין, די גבוהה בשבילי. חזרתי לאבי ושאלתי אותו אם יש מצב להוזלה, ואמר לי: "כן, יש מצב" לאחר כמה דיונים הגענו להסכם, לאחר ההסכם רציתי לשנות משהו מסויים במפרט והוא הסכים.

לאחר ההסכם, נקבע יום בו נחתום על חוזה הרכישה וחוזה שבו מצויין שאני שם את השרת שלי אצלו בארון.
אבי, הגיע עד אלי הביתה! כן, כן עד הבית.
שם חתמנו על החוזה והכל.

פה אני חייב לציין משהו מסויים שקצת הציק לי, לשרת לקח יותר זמן מהמצופה עד שיגיע, אך אני אדם סבלני.

לאחר שהגיע השרת התגלו בעיות מסויימות...לא בעיות בחלקים אלא בעיות של אי תאימות מבחינת מערכת ההפעלה, זה תוקן.

אני חייב לציין, השרת פשוט מעולה! שרת מעולה שלא נופל .
השרת החלופי היה לא משהו /: אבל חפיף...

כיום, אני נמצא אצל אבי בארון כבר בחודש ה-3 ואני פשוט נהנה, לפעמים יש בעיה מסויימת, פונה לאבי...הוא תומך ועוזר בי כל הזמן.
לגבי שאר הצוות - בטוח שהם מעולים אך אף פעם לא נזקקתי בשירותים שלהם.

לסיכום: אבי, אחלה בן אדם, שמח שאני לקוח שלו ואהיה.
ראה: אבי, סוף החופש כנראה אני קונה עוד שרת.

המשך חופשה נעימה לכולם!!!.

אי-מייל: admin at freshserv.net.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום