|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחלקות , מה זה ולמה זה נועד?
שלום.
התחלתי להתעניין בכל הנושא הזה של מחלקות... קראתי את המאמר שיש בPHP ISRAEL...אבל לא הצלחתי להבין... למה זה נועד? מה כל כך טוב בו? אני לא ממש צריך שתסבירו לי איך להשתמש אלא למה הוא נועד. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
זה נועד כדי לקצר את הקוד שאתה רושם..
לדוגמא יש מחלקה אשר בתוכה יש פונקציות אשר: מבצעות שאילתות, סופרות רשומות, לוקחות נתונים.. אז במקום כל פעם לכתוב mysql_query אתה יכול להשתמש ב: $db->query כך שבמחלקה db בפונקציה query יש את mysql_query |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תיקח את זה כמו בית..
השם של המחלקה זה בעל הבית והפונקציות שבמחלקה זה כמו חדרים בעל הבית יכול לשלוט על כל החדרים ולכן הייתרונות של המחלקה הם שהיא יותר נוחה לשימוש מאשר לכתוב עוד פעם את הפונקציות ("החדרים") וגם כמובן אפשר לשחק איתה.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אפשר דוגמה לקוד של מחלקה...ואת התוצאה שהוא מדפיס |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
נגיד את משתמש באותה פונקציה 20 אלף פעם ואתה לא רוצה לכתוב אותה שוב עוד פעם אז אתה עושה מחלקות
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שמע, יש לך פונקציה שאתה משתמש בה במערכת הרבה פעמים.. במקום לכתוב את הפונקציה הרבה פעמים אתה כותב אותה במחלקה וניגש אליה בלי לכתוב אותה מחדש כל פעם... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
למה שאני כתוב פונקציה מלא פעמים? הרי אני יכול לכתוב פעם אחת ולקרוא לה מתי שצריך לא?
עריכה: הודעת ה777 שלי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|