|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר אתר הוסטינג - עיצוב + חיתוך + קידוד + מערכת עדכון פשוטה
![]() האתר כולל: - 8 עמודים מרכזיים: עמוד ראשי, שירותי איחסון, שירותי דומיינים, שירותים נוספים, שירותי ריסייל, דף יצירת קשר, עמוד הזמנה ועמוד אודות החברה - העמוד הראשי כולל פלאש קטנטן (התמונה הראשית) + מוסיקה קצרה וחביבה - עמוד הדומיינים מכיל את סקריפט חיפוש הדומיינים של TopDOG (חינמי) והוא שופץ ותורגם לעברית - עמוד יצירת הקשר לא שולח אימייל אלא למאגר נתונים פנימי (כמו כן דף ההזמנה) - מערכת עידכון פשוטה לאתר מערכת העדכון כוללת את הפונקציות הבאות: - עידכון שורת הלינקים התחתונה שמופיעה בכל עמוד (הוספה והסרת לינקים) - הוספה והסרה של ידיעות חדשות - עידכון מפרט השרת (עדכון, הוספה והסרה של קטגוריות) - עידכון שלושת חבילות האיחסון שבדף הראשי (הערה: דף שירותי האיחסון הנפרד לא ניזון מה-DB!) - ניהול דפים (הוספה והסרה) - מנגנון קריאת הודעות ומחיקתן (מעמודי ההזמנה ויצירת הקשר) - העלאת קבצים לשתי תיקיות שונות (אחת ראשית ושניה תיקיית התמונות) - קובץ קונפיגרציה לאתר מה אתם מקבלים: - קובץ PSD של העיצוב - קובץ FLA של פלאש - שני קבצי HTML של האתר במצב חתוך (ללא קידוד PHP) - אחד של העמוד הראשי ואחד של דף מן השורה - האתר מקודד ב-PHP (קוד המקור) - מערכת עדכון האתר (קוד המקור) - קובץ SQL לשם יצירת ה-DB בשרת שלכם כל זאת במחיר של 500 ש"ח בלבד. יצירת קשר בפרטים בחתימה. הערה: ניתן לקנות את האתר למטרת מכירה לאחר
![]() Last edited by sheeze; 26-06-06 at 21:55.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
שווה מאוד!
בהצלחה!
# 6 |
הוסטסניון
|
אל תבין אותי לא נכון אבל המחיר גבוה מידי העיצוב מעולה, ומאוד אהבתי אבל לדעתי אם אתה רוצה שיהיו יותר סיכויים שקנו ממך את כל זה אז תוריד את המחיר....
אומנם פירטת פה לא מעט דבר בקשר לתכנות אבל אני חייב לציין שכל זה ממש פשוט.... אם כבר תמכור הכל ב400 או אולי פחות... אגב זו היתה הצעה...שלא תחשוב אחרת ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לגבי המחיר, אני אחשוב על זה. זאת לא עבודה של 4-5 שעות בפוטושופ על עיצוב וזהו, התיכנות והחיתוך לוקח גם הרבה זמן. גם ככה אם אני אחשב לפי שעות (למרות שבתחום הזה עושים את זה יותר פר עבודה) ייצא סכום מינורי. לגבי פונקציות העידכון, כתבתי שהמערכת פשוטה, מי שינסה להתחכם איתה ולהכניס לה ערכים שונים ומוזרים יגלה פה ושם באגים - זאת מערכת שאני מתכוון לעבוד עליה ולשדרג אותה כל הזמן. כרגע זאת הגירסה הראשונית שלה לשימוש בסיסי בלבד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|