![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דרוש...מעצב פורטל
מעצב לפורטל יחסית פשוט.יש כסף אין בעיה עם כסף,כסף נשלח כבר מחר בבוקר..מזומן בזמן דרך הדואר.
אני צריך שיעבוד אליו בכמה שיותר מהר עיצוב קל תשאירו איסיקיו אני מחכה... עיצוב לפורטל אני מחכה תשאירו איסייקו |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עריכה: לא מומלץ לדבר עם הילד הקטן הזה. הצעתי לו הצעה מכובדת מאוד 300 ש"ח לעיצוב פורטל מהמעצב אופיר למי שלא מכיר. בקיצור התחיל לקלל ואמר שהוא מוכן לשלם 51.99 ש"ח, בקיצור חבל על המילים. Last edited by d0rix; 28-06-06 at 22:37.. |
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תראו איך כל אחד דואג לתחת שלו אמרתי לו שאני לא רוצה אותו
הוא רשם לא מומלץ בגלל שבשביל שישחרר אותי אמרתי לו אני משקייע 50 שקל הוא רושם לא מומלץ חחחחחחחח איזה מסכן ד"א מצאתי מעצב, 800 שקל.תנעלו |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בכל מקרה מי שלא מאמין לי שידבר עם הפלאשר אבי (uni) שהוא רימה אותו. |
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואלה מתוק אני נהנה לרמות אנשים בכל מקרה סגרתי עם מישהו כפי שרשמתי בתגובה למעלה...
זזתי לחברה שלי היא בחדר לבד מסקנה |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
ילד דפוק (סליחה על הביטוי)
לדעתי אתם צריכים לתת לו באן חזק "אני נהנה לרמות אנשים" לא כאלה אנשים אנחנו רוצים בפורום הזה דיווחתי עלייך להנהלה יום טוב. |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
ליאור,את החוויות האישיות עם חברה שלך אתה לא צריך לספר לנו..פוזיאיסט,ולמה לרמות אנשים? לא נישאר לך אחר כך מצפון בלב או משהו?
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
חח כנראה יש לו חברה דמיונית
אופייני ל-Baby'ז ![]() ![]() לך תקנה לך איזה צעצוע חדש: www.babyz.co.il דרך אגב אני מכיר את המנהל של החנות הזאת |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
נעול! נעול! נעול!
|
|