|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת רעה על דוד ממאסט קי
ההודעה צונזרה,
פתחת אשכול ללא שרכשת ממנו דבר, בפעם הבאה תוזהר! Last edited by ראשן; 30-06-06 at 16:58.. |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בגלל זה לא כדאי לקנות או אפילו לנסות לקנות דברים מ"חברה" שקיימת יומיים בשוק.
חבר על
|
ניראה לי שהוא מנסה להוציא שם רע לחברה לפני שהוא מוכר אותה..
|
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
ידוע...
אם להגיד את האמת? מההתחלה העסק הזה לא היה נראה לי רציני ולא ממש טוב (הוא ציפה לייעודי ב200-300 ש"ח...ייעודי בסיסי של 400-450 ש"ח). בין היתר שמעתי שהוא מקלל אנשים. עכשיו אני יודע שהוא גם מוכר פרוצים - אסור בהחלט, יש מצב שידווח להד ארצי. מממ מבצע של 2 ב100? חח מראה על איכות שרת אם הוא מביא לכולם מבצע כזה. בהצלחה בהמשך!.
הוסטסניון
|
מצד אחד, זכותו המלאה לא להראות לך רישיונות ומה זה רישיונות ? XD
למה אתה חושב שיש לו במחשב סרוקים. מצד שני, LOL, אם הוא היה רשום, אז אולי הוא היה ב"עוסק מורשה" בהוסטס ומוזר שהוא לא. אויש, הוא מחרטט בלי סוף, עזוב אותו בשקט :S קיצר לא יפה לנסות להפיל עסקים של אחרים,
# 6 |
חבר וותיק
|
גם אני עוד בהתחלה שמתי לב שזו חברה לא רצינית כלל
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
Mentos, רק בזה שהוא עוסק מורשה אסור לא למכור שרתים פרוצים.
Last edited by Boris; 30-06-06 at 16:26.. |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל תראה בהתחלה הוא אמר לחבר שלי שהוא ימכור לו לפרוץ וחבר שלי לא מבין בזה וכשאני דיברתי איתו אז הוא ראה שאני שואל שאלות על רשיונות והתקלתי אותו במשהו מסוים אז הוא פשוט התעלם ממני אני לא מנסה להפיל חברות אבל כשאנשים מנסים לסובב אותי אני מראה לכולם שכולם ידעו שיש אנשים שלא עושים איתם עסקים |
|
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מצטרף לביקורת קניתי ממנו ריסיילר 20 GB שמתי שם את האתר ואחרי יום הוא נפל.....אני מחכה יומיים שהוא יחזור ובינתיים לא
אחראי פורום
|
ציטוט:
לכל לקוח שלי שביקש ממני הבאתי לו מסמך שקיבלתי מרואת החשבון שלי ישירות יום אחרי שנרשמתי.
|
|