|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על Facbox.biz
שלום רב לפורום הוסטס!
רציתי לירשום ביקורת על Facbox.biz נימכר לי עיצוב מדור בן עמי מנהל העסק . העיצוב נימכר לי ממש בזול כולל קבצי ה פלאש והפוטו שופ כמו כן הייתה לי קצת בעיה של כסף אז ברוב טובו הביא לי איכסון לאתר שלי בחינם! העיצוב היה חצי מתוכנת מה שעזר לי מאד אך הוא לא לקח לי עוד כסף על זה ![]() לסיכום אני ממליץ למי שצריך עיצוב יפה לאתרו ליפנות לדור בן עמי מהעסק Facbox.biz בקשה קטנה למנהלים עם הודעה זו עברה על איזושהו חוק אנא מיחקו את ההודעה או העבירו אותה ! העיקר בלי אזהרות בבקשה!! |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
טוב לדעת.
אבל כ"כ הרבה בחינם. גם שילמת לו? |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
כן שילמתי וגם לא הרבה אני אומר לך הבן אדם מדהים הוא פשוט מכר לי עיצוב...
והביא לי את כל השאר במחיר זנותי הבן אדם פשוט טוב לב חח... (איזה מילה יפה "טוב לב") קיצר כמו שאמרתי אני מציע לכולם לבדוק אצלו מחירים לפניי שאתם קונים עיצוב ממישהו (אתם תרוויחו) נ.ב זאת אינה פירסומת לעסק שלו זאת תגובה אמיתית על בן אדם נפלא עם עסק נפלא עוד יותר! |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמח לשמוע....
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
שמח לשמוע שאתה מרוצה.
בהצלחה לך עם אתרך ובהצלחה לבעל החברה עם הלקוחות. שבת שלום |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
טוב לשמוע!
אפשר לראות את האתר שהוא עיצב לך?
Permanently Banned
|
האתר הוא www.radio4u.site-il.net
בקרוב מאד אני יעלה את העיצוב הוא כרגע עובר תיכנות! עם אתה רוצה ליראות אני יוכל לשים פה תמונה של האינדקס... |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 9 |
אחראי קהילה
|
בכיף, שמחתי לעזור.
(: ושמח שיצאת מרוצה, שבת שלום. |
![]() |
# 10 |