|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
לינוקס על מחשב נייד
הבאתי מחשב נייד LG 5LSE עכשיו מה הבעיה איתו שהדיסק שקיבלתי הוא דיסק שיחזור ואין לי אפשרות להתקין מחדש את המערכת של וינדוס אם אני יפרמט יש למשהו רעיון איך אפשר להתקין לינוקס ווינדוס על הנייד בדואל בוט?
אני לא מעוניין בקנופיקס או מערכות לייב סידי כי יש להם מגבלות... תודה מראש יבגני |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לדעתי,
תיצור image לדיסק בעזרת התוכנה Norton ghost תגבה את זה על דיסק או על כונן אחר מהכונן של מערכת ההפעלה, תתקין לינוקס בשביל עצמך ואז תנסה להתקין ווינדוס, במידה ולא מצליח פשוט תשחזר את ה-Image ולא קרה כלום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
ברגע שאתה מתקין את המערכת Linux תהיה לך אפשרות ל Automatic Partitioning ו Manual Partitioning
אתה צריך לבחור ב"ידני" ולחלק לבד את הדיסק - ולהשאיר את המחיצה של הווינדוס. אם הדיסק לא מחולק, תריץ את המחשב עם Partition Magic או משהו, ותחלק אותו..
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא הבעיה לינוקס יכול לבד לספח חלק מהמקום למחיצות שלו מNTFS. הבעיה שאם יצטרך להריץ שיחזור לוינדוס אם זה יוריד לי את הלינוקס או יגרום לבעיות כולשהם בבוט? הייתי רוצה לשמוע ממשהו שגם יש לו מחשב נייד ועשה ככה והכל בסדר אצלו.. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא הכי מבין בכל הדברים האלה, אבל אני תמיד שמח לנסות לעזור.
אני התקנתי בעבר לינוקס מספר פעמים, ובהתקנה של לינוקס אפשר ליצור מחיצות לפי בחירתך, ואז אם אני לא טועה, הוא יצור מחיצה אוטומטית שמוגדרת כext3, לכן, אם אתה כבר מריץ Windows, השתמש בתוכנה שתפצל את הדיסק שלך, כמו Norton Partition Magic, תשאיר כמה מקום שבא לך ללינוקס, ותהפוך אותו ל Unpartitoned Space (או משהו כזה), לאחר שעשית את זה והכל התבצע בהצלחה, תוכל להתקין לינוקס. אני יודע שUbuntu יוצר לך דואל בוט, שבו תוכל לבחור בהפעלת המחשב את המערכת הפעלה הרצויה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מדובר על מחשב נייד שמגיע עם וינדוס ולא שולחני רגיל. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה יכול להתקין ממדיה מחבר עם המספר הסידורי של הWIN
כי הוא הרישיון שלך אתה תמצא על מדבקה מאחורי המחשב. בהצלחה... |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי למה שלא תיצור פשוט מחיצה עם תוכנה כמו Magic Partition בשביל הלינוקס ותתקין אותו שם?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
Magic Partition .. לא חושב שתיתקל בבעיות כלשהן!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
Partition Magic 8 שולט! אחד המוצרים הטובים הבודדים שיצאו מSymantec.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|