|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תופעה מכוערת של בעלי חברות איחסון
צהרים טובים
רציתי לשתף אותכם בתופעה מגעילה שיש פה, בזמן האחרון אני מקבל sms מכל מיני חברות איחסון פה בהוסטס שבעלי החברות כנראה לוקחים מספרי פלאפון של אנשים מכאן ומתחילים להפציץ תמספרים האלו בהודעות של הצעות איחסון וכו' זה כבר חודשים ומשהו ככה,בהתחלה לא התיחסתי,אבל עכשיו זה כבר כימעט כל חברה שולחת כמה sms עם הצעות כל יום רציתי לדעת אם יש פה עוד הרבה כמוני? ועל הדרך לאגיד לבעלי החברות שיפסיקו,אם בן אדם ירצה איחסון וא יכנס לפה,או שיראה הצעות שונות שאתם בעלי החברות פתחתם, חסר רק להגיע לביקורי בית ולהציע איחסון זה מה שנשאר לכם |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
תתקשר למוקד התמיכה של החברה הסלולארית שלך ותגיד להם שאתה רוצה לחסום את המספר שממנו שולחים ובא לציון גואל.
הוסטסניון
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
מה המשועממם שיעשה את זה?!? חחחח אני לא מאמין עד כמה אנשים יכולים להיות משועממים XD חחחח אני מקווה שלא יגיעו אלי...אבל אם כן לפחות אני ידע מי זה מי XD |
![]() |
# 4 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
ופותח האשכול,אתה יכול לפנות עם זה למשטרה על הטדרה (אם תחפש מספיק טוב תמצא גם עוד כמה סעיפים.)
# 5 |
חבר וותיק
|
האמת דווקא שיש אחד נראה לי מעצב או שהוא בונה אתרים שעושה את זה.לפני כמה ימים מחקתי אותו מהאיסי (הרצתי סינון ..:P מחקתי 200 איש בכיף..:P ).
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא מחפש לדפוק אותם ולהרוס להם,
בכל מקרה זה לא מפריע לי,פשוט זה דבר ממש טיפשי,אם אני ירצה לקנות איחסון סביר להניח שאני יפתח נושא כאן בפורום, או שאני יפנה לחברה שאני חושב שהיא טובה, פה הבעיה שיש כמה בעלי חברות שפשוט רודפים אחר אנשים,זה רק מוריד מערך והרמה של החברה ולא מוסיף כלום,כי בנינו?אתם שולחים את זה דרך האיי סיי קיו בכמה הודעות לכל פלא',איזה מין דבר גועלי זה |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אתה צודק,
זה מרגיז ששולחים לך כאלה דברים גם אני קיבלתי פעם או פעמים המצב עצוב היום :\
Permanently Banned
|
איזה מטומטמים אלה שעושים את זה =\
זה עולה להם יותר כסף בסוף חח |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מוזר...
אתה קיבלת.. ואני בחיים לא קיבלתי..ואף אחד בחיים לא התלונן כאן על דבר כזה.. לא הכי מאמין לזה:P |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אמיתי,
שרציתי כמה מערכות אחד הציף אותי בהודעות ![]()
|
|