|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
הייתי אתמול בכינרת | כמעט טבעתי, נסעתי על אופנוע ים ועוד...
אז ככה
הייתי אתמול בכינרת יצאתי ב-7 וחצי בבוקר וחזרתי ב-9 וחצי. היינו כזה כל המשפחות והחברים וכל זה... אני מתכוון להורים וחברים של ההורים וכל המשפחות... היינו שם איזה 25 אנשים חח היה סבבה וכל זה אבל הנה כמה דברים עיקריים שקרו... 1. אז ככה, חבר של אבא שלי שגם הוא בא עם המשפחה שלו יש לו אופנוע יש עם רשיות וכל זה... אז הוא עשה סיבובים לכולם. אבל רק לי הוא עשה מהר... אז בפעם הראשונה שהוא לקח אותי לנסוע עליו הוא כזה אומר לי "תחזיק חזק" ןאני אומר לו "בסדר אני מחזיק חזק" חח אבל ת'אמת החזקתי כזה חלש מאחורה, פתאום הוא שם גז חחחח ואני עף אחורה וכל המים מהמנוע מאחורה נכנסו לי לעיניים וכאב לי דקה, אז עליתי בחזרה...והחזקתי אותו חזק שעד עכשיו כואבות לי הידיים מזה חח... המטורף נסע איתי על 90 מיל (האופנוע מגיע ל-100 מיל) זה כל כך כיף שאתם לא מאמנינים, רעדתי על האופנוע מרוב הקור והעיניים שלי לא הצלחתי לפתוח אותן, וגם מכירים בסרטים המצויירים שיש בסרט מהירות אז הפה שלהדמות נמתח אחורה...אז זה מה שהיה לי חח 2. אז ככה, משפחה אחת הביאו מין כזה סירה מגומי נראה לי שעולה 500 שקל (בלי מנוע). אז כזה אני וחברר שלי שהיינו שם ולקחנו את הסירה לסיבוב, היינו רחוקים כזה, ואני כמו גיבור קפצתי מהסירה סתם לשחות קצת, וההדף מהקפיצה שלי העיפה של הסירה רחוק מאוד חח... אז כמו דפוק אני מנסה ומנסה להגיע לסירה ולא מצליח ככה איזה 5 דק'. וחוץ מזה כבר הייתי עייף משחיה קודם לכן וכמעט טבעתי שם =\ והחבר שלי ההומו הזה לא יודע להשתמש במשוטים...לא הצליח להזיז את הסירה עם המשוטים חח אז התחלתי לצעוק הצילו הצילו ואז המציל בא על אופנוע ים להציל אותנו חיחי ואז אבא שלו בא אליו התחיל לצעוק עליו ונתן לו כמה כאפות, ואבא שלי לא עשה לי כלום חח ![]() זהו בעיקרון... תהנו מהיום אחימשלי |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
חיים משעממים יש לך
![]() העיקר שנהנת ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
נשבע לך לרגע נבהלתי חחחח חיים משעממים? פשוט לא יוצא לי לנסוע על אופנוע ים כל שבוע חח ועוד על 90 מיל (שזה איזה 160 קמ"ש) |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
לגבי 1...
גם אני נסעתי פעם לבד(אבא שלי היה מאחורה ואמר לי מה לעשות) על אופנוע ים זה אחד הדברים היותר כיפים ,שהקפיצו לי את האנדרנלין, רק צריך להיזהר לא לתת פניות יותר מידי חדות שנוסעים על גל קטן חח... לגבי 2... גם אני פעם אחד כמעט טבעתי בכירנת, שאני וחבר שלי עזבנו את המשפחות שלנו ויצאנו לשחות אז צללנו םנימה עמוק וחבר שלי התחיל לעלות מהר כי נגמר לו האוויר, אני המשכתי לצלול עשיתי גלגול ורציתי לחזור, אבל פתאום קרה משהו מוזר כל הצדדים נראו אותו דבר ולא ידעתי איפה זה למעלה(תאמת הייתי הפוך עם אף סתום בגלל זה לא הרגשתי כלום) אז חבר שלי בא והוציא אותי מהר. ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל אני בספק אם עברת את ה-30,40 מיל...חח אני מדבר איתך על 90 מיל!!!! |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
העיקר שנהנת, אני גם הייתי באילת השבוע, היה טוב :]]]
לא מספר מה היה... Last edited by ohadamar; 09-07-06 at 17:34.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
שמח שנהנת, אני גר 5 דקות מהכנרת
![]() באיזה חוף הייתם? ואם תלא יודע אז באיזה צד של הכנרת הייתם? |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
השבוע הייתי באילת לקחתי סירת מנוע לבד ..
למי שמכיר יש ספינה אדומה ענקית ענקית (ממש ענקית) שתקועה מול החופים באילת ממש באמצע הים הייתי חייב לבדוק כמה היא גדולה .. לקחתי את הסירה אני וחבר שלי .. התקדמנו ממש עד שיכולנו לגעת בה .. נראית כמו ספינת פיראטים .. (זה לקידוח נפט או משהו) פתאום בה סירה מהירה של השוטרים (הסירה שלהם מהירה כמו מטוס) אמר לי להתרחק ולחזור .. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל יש שם הרבה אופנועי ים... כדי להכנס לשם צריך לעלות מעל כזאת תעלה קטנה ולנסוע קצת בתוך סימטה קטנה... ולמנהל שם קוראים קוסטה נראה לי חח |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחח
גם אני הייתי אתמול עם דודים שלי אבל לדוד שלי יש אופנוע ים שאתה מת!! כמה שיפורים הוא הביא מחו"ל אין אופנוע ים שקורעה אותו ועשינו הרבה תחרויות עשינו אבוב ובקיצור קבע מקום ושעה ותיראה שאופנוע ים שלך לא משתווה חחח (היה 215 כוחות סוס אחרי שיפורים 250,יש טורבו) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|