![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
עיצוב הוסט חדש למכירה!!
להלן העיצוב:
http://kaf.freshserv.net/sitepic/hosting.jpg מחיר: 350 ש"ח לPSD בלבד!! יצירת קשר: איסי- 9610200 מסנג'ר : blacke@walla.co.il או הודעה פרטית |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אחי לא הייתי רוצה להרוס לך תמכירה אבל זה לא שווה את המחיר
העיצוב ריק אין תיבות אין כלום! זה לא עיצוב תשתפר ואז תציע למכירה
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
בוא אני יסביר לך תרעיון שלי בעיצוב
עיצוב כמו שיש לך באתר הוא עיצוב נחמד לאללה אבל ואני מדגיש תאבל, חרוש מכל הכיוונים כיוון שלכל חברת איחסון שניה יש את אותו סיגנון עיצוב - תיבות עם החבילות -תיבת ברוכים הבאים - מפרט שרת וכו' וכו' לפי דעתי העיצובים האלה כבר יצאו מכל החורים ואין בהם משהו יחודי שייחד את החברה שלך או של רבים אחרים. העיצוב שלי שהצגתי חוסך את כל מה שהצגתי לך למעלה. משרה חברה רצינית , מקצועיות וכו'. המשך יום טוב giliCohen |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אין משהו בעיצוב הזה לא יודע
הוא לא מיוחד והוא די ריק.. חסר משהו די גדול אמרתי לך את זה כבר..
# 6 |
חבר בקהילה
|
הבנתי תרעיון שלך שניסיתה משהו חדש אבל זה ממש לא הצבעים אחי!
תנסה לגוון ל 3 צבעים בגוון הכחול תכלת ולבן בעיקרון זה עיצובי הוסט יפים אולי תוסיף תמונה או שתיים זה לא יהרוג אף אחד ואם אתה כבר מוסיף תנסה להכין שרת 100% בפוטושופ יצא יותר נחמד אבל אל תגזים עם הצבעים. מקווש שתפנים קצת ושזה יופיע בעיצוב הבא שלך. ליאור
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הבנו את הצבעים כחול תכלת ולבן אבל שלא כל העיצוב יהיה ככה אתה יכול לשים אדום.. עיצוב הוסטינג עם קצת אדום.. זה יפה אדום - תכלת - לבן - טורקיז כזה.. זה הצבעים היפים להוסטינג = מושכים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|