|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
יאו.. קיבללתי מייל ממישהו.
Dear Mr Idan We have an open position for experts If it still relevant for u we would like to see you We have a Programmer position / Seo person / Webmaster-Designer/ Web Sales Man position It will be our plesure to give an offer Have a nice day Zeev Greenberg HR Consultant זה התירגום מר עידן היקר יש לנו מקומות פנויים למומחים. אם זה עדיין רלוונטי בשבילך, נרצה לראות אותך. יש לנו מקום למתכנת, איש מכירות ברשת, תכנת-מעצב. יהיה לנו לכבוד להציע לך הצעה. המשך יום נעים. זאב גרינברג יועץ HR קיבלתי את זה מאימייל של איזה אחד מ bezeqint.net אני לא יודע בדיוק איך הגיעו אליי. מה אתם יוכולים להגיד על זה חח אני עדיין בהלם עידן, . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
חחח אמרתי לך כבר באיסיקיו... ניראלי שמחרטטים אותך
אבל שיהיה בהצלחה... אמרתי לך מה להחזיר לו בתור תשובה....
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
גם אני קיבלתי את זה..
אין לי מושג מה זה =\ אני מניח שזה סתם ספאם...
Last edited by ראשן; 12-07-06 at 18:26.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עם כל הרשמיות שיש במייל הזה במקום לרשום "You" הוא רשם "U" ..
סתם ספאם חח ..
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איך אני אוהב לשמוע את הדבורה החמודה הזאת מדברת |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אם הייתי מקשיב להודעות כאלו אז..:
היו לי 500$ מ-gmail, xbox360 ו-ps2. הייתי מקום ראשון ב-google בכל המילים שארצה לתמיד-חינם. ועוד כמה דברים...מובן? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |