|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת רעה על kreamer אפילו רעה מאוד..
![]() פנה אליי שלום כהן - kreamer .. הציע לי שרת והכל סגרנו מחיר - זול יחסית.. שותף שלי העביר לו את הכסף ב 16/7 ואחר כך היו לו עיכובים לגבי הלוח אם , לא תואם לכרטיס מסך לא זוכר מה חירטט לי.. בקיצור אחרי שבוע בערך קיבלתי את השרת.. אפילו פחות 6 ימים.. השרת זז מצוין בהתחלה הכל טוב ויפה.. העלתי גיבוים והכל.. אחרי יומים בערך, השרת לא זז והכל נתקע.. FTP לא מתחבר פאנל לא עובד.. דפים בPHP אפילו לא פעלו לי.. ואז ששותף שלי דיבר איתו הוא אמר שאני ואבידן לוי הרצנו משהו לא טוב ודפקנו את השרת.. הוא עשה ריסט לשרת סידר הכל ולא נגענו בשרת הרבה וכל פעם היה עולה העומס של השרת לאט לאט.. היום קמתי בשעה 1 בצהרים (מאוחר) ונכנסתי לדף הבא http://pro-host.co.il/serv כדי לבדוק עומס ודברים כאלה.. ומה אני רואה? העומס מצוי על 70+.. וזה לא הגיוני.. כי אף אחד לא משדר ואין התקפות אין כלום.. דברתי אם שלום באי סי קיו.. אמרתי לו יכול להיות שהמארז מתחמם מהר וכל זה.. הוא התחיל להתעצבן , ואומר לי " אחרי שגדעון (השותף ששילם לו) דיבר אליי ככה אני לא מעונין להתעסק איתך" ומה השותף אמר לו בסך הכל? שהשרת לא זז והוא ניסה להלחיץ אותו שיסדר, ואני לא מאמין ששותף שלי קילל אותו (עדין לא שמעתי את הבן אדם מקלל אנשים, הוא מהמשפחה שלי), או משהו כזה.. אולי רק נזף בו , לא יותר מזה.. בקיצור את הכסף שלי אני יקבל בחזרה.. מה שאני מציע לכם, לא להתעסק אם השרתים של הבן אדם.. כי הוא יאשים אותכם תמיד, אפילו גישות רוט עדין לא קיבלתי ממנו.. אבל לא משנה, נגמר סוף סוף.. מקווה שלא יצא לכם להתעסק איתו בעתיד.. בברכה, עדן דהן.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
=\כמעת קניתי מהם שיווו איזה מזל תודה גבר שפתחתה לנו תעיניים .
טוב לדעת . |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
נחכה לתגובה של הצד השני
|
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא נראה לי שזה חברה.. שלח לי אתר בעל 3 דפים שהוא קורא לזה חברה. |
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
הלקוח תמיד צודק
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה לא תתקשר עליו ותתחיל לצרוח שיסדר את זה? הבעיה שהוא לא מסדר ומאשים אותי, הוא אמר שאני יקבל את הכסף בחזרה.. זה בסדר אחלה.. הקטע הוא שאנשים לא יעשו את הטעות וישכירו ממנו את השרת הזה , כי לפי מה שהבנתי הוא מחפש עכשיו מישהו שישכיר את השרת.. |
|
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
Jבל לשמוע , אבל תגיד תודה שלפחות תראה את כספך בחזרה.
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
אחח שלום תראה מה עשית לעצמך שהתעסקת עם ילדים.
עכשיו יבואו הסחיטות וההוכחות על בורות מוחלטת מצידם. ובסופו של דבר הם יוציאו אותך דביל. קח את דבריי כעצה |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|