![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[PHP] בעיה - REGEX .
אני מנסה לעשות ניסיון על משהו עם REGEX ב PHP:
אם יש בשורת הכתובת תווים שהם לא - אותיות אנגליות / עבריות / מספרים / נקודה זה יעביר ל index.php .. ברור שזה תמיד יעביר כי יש / אבל אני לא יודע איך להוסיף אותו.. וקודם שזה יעבוד חח.. PHP קוד:
ה substr_count($_SERVER['REQUEST_URI'] זה בעצם התכולה של הכתובת. נבדק כבר בקוד אחר שלי וזה נכון ועובד. Last edited by miniature; 21-07-06 at 16:05.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
סתם שתדע, מפעם האחרונה שבדקתי לא כל השרתים תומכים אותיות בעבריות בשורת הכתובת
קיבלתי כמה פעמים ERROR 500 בכל מקרה הבנתי מה אתה מנסה לעשות אבל זה סתם מציק למשתמש מה דעתך להמיר את החרא ? תנסה פה להוסיף אותיות עבריות בסוף הקישור של הטרייד ותראה מה קורה אולי תקבל השראה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חח התבלבלתי אני לא רציתי אותיות עבריות פשוט אני כבר רגיל מה JS שעשיתי כמה ימים לפני :/
בכל מקרה אף-כחול אני אנסה ![]() עריכה: לא עובד =/ (יש פשוט דף לבן ריק =/) Last edited by miniature; 22-07-06 at 20:21.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
זה ממיר את זה לקוד אחר וככה זה לא פוגע בכלום
תנסה גם... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כן אני יודע
![]() ומה בקשר ל MSNM? |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
הוא לא רוצה להתחבר לי
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הקפצה..
(אין ממי לבקש להקפיץ, המנהלים לא עונים..) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני אישית יותר משתמש בEREGI
והייתי עושה משהו הפוך, בודק אם יש תווים שונים ממה שציינת: קוד:
if (eregi("[^a-zA-z0-9_\.א-ת\?\&\%\/]+", $_SERVER['REQUEST_URI'])) { header("Location: index.php"); } URL CODE ואז הוא בסגנון %E0 סימני השאלה וה& למשתנים בקוד
מתכנת מקצועי (ידוע גם כUnknownGod) שנות נסיון רבות בפיתוח אתרים ואפליקציות WEB Last edited by Unknown; 26-07-06 at 13:44.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|