![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() חברה תקשיבו לא נתנו לי לרשום את ההודעה הזאת כי אני צריך להגיע ל 30 הודעות עיצוב חדש שלי(ראשון)חלק קודד מעיצוב אחר יותר נכון רק איזה משו הזה של האירוח וכל זה... אינה לינק של העיצוב
http://members.lycos.co.uk/shlomi66161/sk%20copy.png צריך לשפר אני יודע רקע וכל זה תנו לי הערות מה להוסיף ואני יוסיף למכור כן/לא לא ניראה משו אבל תאימנו או לא 100% פוטושופ |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אחי לא משו
אבל תתאמן ותשתפר ובסוף תהפוך למעצב גדול =] בהצלחה =] |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חלקו מועתק מעיצובים אחרים מה הקטע
חבר וותיק
|
לא יודע אם לקרוא לזה עיצוב
![]() העיצוב קודם כל צריך להראות גדול יותר... מבנה של עיצוב צריך להכיל: באר (בו יש את הלוגו), לחצנים, בלוקים באחד הצדדים (או בשניהם) וטקסט באמצע... זה מה שעיצוב צריך להכיל... בקשר לצבעים? אין כאן כל כך צבעים... שכח מלמכור... |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
WTFFFFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ?!?!?! ?!? http://www.fps.co.il/picture.php?id=1153704375.jpg שתי הבלוקים שעשיתי ..גנבת מפה.. את הספונסרים שלי..גם לקחת..חתיכת גנב חסר בושה.. חחחחחחחחח תאמינו או לא..100% פוטושופ..איזה מצחיק אתה.. אתה יודע מה עשית בפוטו שופ? טקסט..לא סליחה ...טקסת טקסת טקסת ![]() אה ומה עוד..לקחת את הJPG של העיצוב של חבר שלי וחתכת ממנו שתי חלקים ואת הספונסרים של השרת.. דוחה ומגעיל(אותו דבר לא ?! |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אמרתי שלקחתי חלק וזה עיצוב ראשון לא לשכוח ויש לי חברה עיצובים חדשה שתיפתח\
Y-Deisgn אני עובד עם הפוטושופ הכי מקוצועי והכי חדש Photoshop CS 2 |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
ואני ביקשתי הערות לשיפור
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אהה שכחתי שאם זה עיצוב ראשון שלך אז זה בסדר ...תגיד לי אתה דביל<??! מה לשפר ? אתה לא עשית כלום מה לשפר אתה גנבת..מה תשפר את מה שגנבת??
חברת עיצובים ![]() פוטו שופ הכי מקצועי..שכחתי שזה עושה אותך מקצועי ![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אהאהאהא כוכלכם אני עובד עגככשיו על עיצוב חדש אז כולכם יוכלים -
ורק את החלק של האירוח ולמעלה העתקתי ואתה שמשגע את המוח שהעתקתי ממך...שאתה מפוצץ בסמייליי עם שיניים אולי השינים האלה עברו לך בגנים!!! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|