|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מכירת חיסול לכבוד פתיחת חברת העיצובים e.s.g רשמית! ואתם לקוחותינו הולכם ליהנות מעיצובים בשמיים עם מחירים ברצפה כל עיצובי החברה (שעוד מעט יוצגו) רק ב-18 ש"ח וכדי שלא תצטרכו לשבור את הראש ללכת לבנקים להפקיד כסף לעשות העברות וכל זה קנינו שירות שיפנק אותכם ודך הספה שלכם ביחד עם הפלאפון תוכלו להזמין עיצוב דרך הודעת SMS קטנה! החברה נפתחה עם צוות של מעצב גראפי ושני מתכנתים ברמה ככה שתוכל לקבל את השירות הטוב ביותר! בקרוב בחברה דומיין ופרסום בעיתונים (רק בבאר שבע) מדובר על פתיחה מאוד גדולה ועל עסק רציני ביותר! איך הכל הולך? לאן לשלוח? איך אני מקבל את העיצוב? כל השאלות עכשיו! מה אני אמור לשלוח? אוקיי אז ככה צריכים לשלוח את המילה esg בקטן בלי כל מיני אותיות ומספרים למיניהם אלא רק esg. לאן אני אמור לשלוח את ההודעה? אוקיי אז את ההודעה שולחים למספר 3636. אוקיי שלחתי,מה עכשיו? אוקיי אז עכשיו אתה תקבל הודעה עם קוד כלשהו שנבחר ע"י המערכת בצורה אקראית את הקוד הזה אתה נותן לי בשיחה שלנו דרך האייסי / מסנג'ר / הודעה פרטית או בכל אפשרות אחרת שקיימת אני בודק את הקוד ואת המספר שממנו נשלחה ההודעה ואז אם אלו הפרטים המדוייקים אני מבקש ממך את הקוד שנמצא ליד העיצוב שרכשת (שימו לב ליד כל תמנוה למטה יש קוד בצבע אדום) ואתה תקבל את העיצוב. מותר לי לשנות דברים? אוקיי אז חברה תקשיבו טוב מאוד לפי התקנון מותר לשנות הכל! פרט לדבר אחד! את הלוגו של החברה בעיצוב למטה! אוקיי אז אסור להוריד את הלוגו יש עוד משהו בתקנון? בהחלט כן! עוד דבר שצריכים לעשות אם העיצבו עולה לאוויר חייבים לקשר את לוגו החברה לאתר החברה! שכרגע הכתובת היא www.edown.rlup.net עד שנקבל את הדומיין ב"ה בשבוע הקרוב! הערה חשובה! אסור בהחלט לעבור על אחד משני החוקים הנ"ל העבריין יענש! אוקיי אז הנה לכם העיצבוים שנמצאים כרגע במבצע [אגב כל פעם שיתווספו עיצובים הם יכנסו למאגר כאן ]. הלבשה תחתונה - 4woman. ![]() __________________ אתר דייטינג - Dateorlove ![]() __________________ אתר מסיבות - Partly ![]() __________________ עיצוב שיער - HairDesign ![]() __________________ אתר פרחים - flowers ![]() __________________ אתר כדורגל - onlineFootb ![]() __________________ המשך יום נהדר לכולם לעוד שאלות אפשר לפנות אליי בפרטי / באייסיקיו / במסנג'ר / בפלאפון / או דרך הודעה שתשלחו לי דרך האתר הנה לכם כל הפרטים שלי. אייסי: 236-146-584 מסנג'ר: eSgDesign7@gmail.com פלאפון: 054-2323965 אתר: www.edown.rlup.net המשך יום נהדר........ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אחי אתה עושה טעות גדולה מאוד למה למכור אותם ככה?
השתגעת לגמרי באמת העיצובים שלך הם אחלה עיצובים פחות מ-300 שקל לא היתי מוריד שקל
# 8 |
אחראי פורום
|
אם זה ייחודי, אני קונה 3 עיצובים...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|