|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת על ערן c4ks! הכינו שלו זה A.B.
הוא בהתחלה רצה לקנות עיצוב גיימינג...
אחרי זה נתתי לו את העיצוב וזה והוא אמר שאת ה2 דומיינים ישראליים הוא יביא לי... ותראו את השיחה שלי איתו: אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:33) : תוריד את העיצוב כבר מזה אתה משחק איתי משחקים תוריד כבר את העיצוב נמאס לי מה אתה גם לא משלם גם לוקח את העיצוב חשבתי אתה לא רמאי תוריד אותו נמאס לי להגיד לך כבר להוריד אותו!!!!!! NoFaer-Boy (AM 12:33) : שתוק NoFaer-Boy (AM 12:33) : אני צריך NoFaer-Boy (AM 12:33) : למכור כמה דברים NoFaer-Boy (AM 12:33) : ואני לא יכול בלי אתר אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:33) : מה אכפת לי NoFaer-Boy (AM 12:33) : עוד יום יומים NoFaer-Boy (AM 12:34) : אני יוריד אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : לא רוצה אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : עכשיו אתה מוריד אותו NoFaer-Boy (AM 12:34) : אליהו NoFaer-Boy (AM 12:34) : על תעצבן אותי אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : מה אתה גונב לי את העיצוב NoFaer-Boy (AM 12:34) : בעכשיו אני מספיק עצבני NoFaer-Boy (AM 12:34) : אליהו שיהיה את העיצוב החדש NoFaer-Boy (AM 12:34) : אני ימחק את זה אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : לא רוצה אתה תעשה את זה עכשיו NoFaer-Boy (AM 12:34) : בייי אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : מה בי אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : יגנב NoFaer-Boy (AM 12:34) : אילהו אני יזיין לך את הפנים NoFaer-Boy (AM 12:35) : אל תשגע אותי!!! אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:35) : אתה לא מפחיד אותי ואני כבר לא יטפל בנושא אני מעביר את זה להורים שלי NoFaer-Boy (AM 12:35) : תעביר למי שאתה רוצה אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:35) : להת' NoFaer-Boy (AM 12:35) : מחר אתר מפורום כול קבצים PSD NoFaer-Boy (AM 12:35) : ועוד NoFaer-Boy (AM 12:35) : ביי ומנהלים בבקשה אם הוא יעשה את זה תצנזרו כי זה עיצוב שלי ואני רוצה ללכת עם זה לבית משפט אז תעשו לי טובה תצנזרו בסדר? זה האתר שהוא העלה אליו את העיצוב: http://c4ks.com וחוץ מזה יש עוד כמה דברים על הבנאדם כמו שהוא דפק את כל הפורום כל בנאדם שהוא הביא לו דומיינים זה היה מכרטיס אשראי פרוץ וכל הדומיינים הולכים להסגר הבנאדם הזה הרס לי את העיצוב... בגללו הפסדתי כסף ונמאס לי הוא לפני המלחמה כבר היה צריך להביא לי 2 דומיינים ישראליים!!! Last edited by Alihom; 07-08-06 at 23:39.. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
|=
הטבלאות באתר שלו הם שלי, אמרתי לו והוא אמר זה רק בשביל לראות איך האתר נראה עם טבלאות. |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עצוב לשמוע...
הוא כותב כמו ילד בן 4, באלוהים. ואתה לא תלך לשום בית משפט, אל תעשה דאוונים... הדבר היחיד שאתה יכול לעשות נגדו זה לפרסם PSD של העיצוב... באמת חשבת שמישהו יביא לך 2 דומינים ישראלים בתמורה לעיצוב ? תמים מידי... ולהבא, לא לתת עיצוב לפני קבלת תשלום. בהצלחה בהמשך, |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ויצחקו לך בפנים. לך תוכיח שהוא לא שילם לך בתמורה... תראה להם לוגים של איסקיו? יש לכם חוזה חתום? ועזוב את זה שהעסק שלך לא מורשה, ואם הוא פותח מילה עליך, אז בכלל. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני אומר לך שהוא גם הזמין כמה עשרות של דומיינים דרך כרטיס אשראי פרוץ... ואני כל-כך חם עליו שמצידי להרוס אותו... |
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא יכול אם הוא רוצה ל"הנתקם" בך... בקיצור, בית משפט זה ממש אבל ממש לא פיתרון. |
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אי אי
כל שטות קטנה הולכים לפרסם בהוסט מה זה יעזור לכם שאתם מפרסמים? |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט: