![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מישהו יכול?
מישהו יכול להסביר לי מה זה 0 PR מתי זה מתעדכן וכל זה מהתחלה איך עושים שיווק וקידום אתרים וכו' למה אני לא מבין בזה בגרוש ואני רוצה לדעת ..
את כל הנושא..מא' עד ת' דביר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
PR הוא דירוג שגוגל נותן לאתרים, הוא מראה את חשיבות האתר בעיני גוגל,
כאשר אנחנו יכולים לראות את עדכון הPR פעם ב3 חודשים - חצי שנה, העדכון האחרון היה לפני כמה שבועות. תחום קידום האתרים הוא תחום רחב וגדול, ישנם מאמרים רבים ברחבי האינטרנט על התחום, פשוט תחפש, ואם יש לך שאלות ספציפיות פשוט תשאל. תודה, אסף. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
איך אני מפרסם ומקדם את האתר שלי או של לקוח ומה השלבים?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. משלמים. 3. נהנים מקידום האתר. ואם אתה רוצה לעשות את זה לבד, תתחיל לקרוא: http://www.google.com/search?hs=VSI&...%A9&lr=lang_iw ![]() Last edited by mlnn; 10-08-06 at 02:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תראה קידום זה לא דבר פשוט...
זה מקצוע. כמו שהייתהשואל איך אני בונה אתר? מה אתה מצפה שנכתוב את כל השלבים? יש מקומות באינטרנט שמלמדים את זה כמו זה: www.seoisrael.co.il רוצה ללמוד תקרא שם...אבל כמו שאמרתי זה ממש מקצוע שלם. לא רוצה|? לך למקדם וגמור עניין |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
יש מערכות לקידום אתרים? או לפירסום במנועי חיפוש שונים? זה בחינם?אפשר קישור לאתר של המערכת ?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ומערכת לקידום? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
ואיך זה עובד אם אני לא במאגרים שלהם?
כאילו אם אני רושם בחיפו של איסיקיו (האתר) הוא מוצא את האשכולות שכתבתי בפורום פה ואת האתר שיהיה לי בקרוב ואת הלקוחות ...אם אני רושם בגוגל את כתובת האתר אז זה מוצא.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה איסיקיו?
בכל מקרה, בתאכלס מה שהכי עוזר זה החלפת קישורים... |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
תראה, אם אין לך ניסיון בתחום, אל תנסה לקדם, אם אתה לא מבין אתה עלול רק להרוס.
פנה לחברה לקידום אתרים ותבקש שיקדמו את אתרך בתשלום. אם אתה רוצה לקדם לבד , קודם תלמד טוב טוב את התחום. תכנס לאתרים כמו שtalyigal נתן seoisarel וכד' אתה מוזמן להרשם לניוזטלר בלחיצה כאן ותלמד את התחום (אני בטוח שאם תבקש אור יתנדב לשלוח לך את הגליונות הקודמים בכדי שתוכל ללמוד עוד על התחום). לאחר שתלמד ותקרא מאמרים תוכל לקדם את אתרך , לפני זה אני ממליץ לך לא לנסות אחרת אתה עלול רק לפגוע, לכן פנה לחברת קידום אתרים. בהצלחה.
Last edited by ראשן; 10-08-06 at 15:29.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|