![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
אתר הנצחה
אני ועוד חבר שלי בונים אתר הנצחה לכל החיילים מהמלחמה בלבנון
לכן אני צריך את עזרתכם בהתנדבות אני צריך 2 דברים מעצב שיעצב את האתר ומתכנת שיתכנת את האתר ואולי נצתרך מערכת תוכן (אני אוכל להוסיף קצת כסף אבל לא לשחוט זה למען מטרה טובה) כמו כן ירכש על ידיי הדומיין ואני אהיה מוכן לשלם על איחסון תודה רבה לכל העוזרים פרטים ליצירת קשר: אייסיקיו 307612071 מסנג'ר BIGO922@WALLA.COM פלאפון 0524742426 רשמתי בקצרה אבל מי שרציני ויפנה אליי אני אסביר לו הכל |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מקווה שהאתר הזה לא יתעדכן בכלל שלא יצטרכו לעדכן שמות של חיילים |
|
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אל תבין אותי לא נכון, הרעיון מבורך אבל לדעתי הוא מעבר לידיים שלך.
שמות של הרוגים, אפשר להשיג, אבל מה עם סיפור קצת על החיים, אתה תתקשר משפחה משפחה, תחפש כתבה כתבה על סיפור החיים וגם סיפור המוות של אותו בן אדם? או הרעיון השאפתני שלך להשיג רשימת פצועים, זה פשוט לא אפשרי תבין, זה רשומות שאין לך דרך להשיג (במיוחד הפצועים).. ושלא תתבלבל, אני בעד אתר כזה, אבל בלי סיפור חיים, סיפור מוות , זה נראה כאילו זה עוד סתם אתר עם שם ונר..ובאמת..שלדעתי זה לא מספיק, כי אם עושים משהו, אז עד הסוף. אגב, אם לא ידעת למדינה יש את לנופלים (לא של כל מלחמה ספציפית אלא כל הנופלים)... http://www.izkor.gov.il/izkor80.htm כמו שכתבתי, אל תבין אותי לא נכון, אני בעד אתר, אבל לא עוד סתם אתר של נר ושם, וזה ממש לא כ"כ משהו שלדעתי אתה תוכל להקים. |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
סתם עוד שמות על רקע שחור, לא יתן כלום לדעתי, הרעיון מבורך, אין לך אמצעים. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|