|
![]() |
# 1 |
Rar.co.il
דירוג מסחר: (0)
|
דרושה חברת פיתוח אתרים
שלום,
דרושה חברה אשר עוסקת בפיתוח אתרים (עיצוב ותיכנות) לפרוייקט: פיתוח ועיצוב מערכת PHP (הקמת אתר שלא כמו רבים כמוהו). העבודה תעשה מולי בלבד, לא מול הלקוח (בעצם העבודה היא ללקוח צד שלישי) אך זה לא צריך לשנות לכם, את התשלום אתם תקבלו ממני כאילו העבודה היא עבורי. אני מדגיש: רק חברות פיתוח או מעצב ומתכנת שעובדים יחד, אני לא הולך להתעסק עם כמה אנשים. ממש לא משנה לי אם אתם רשומים או לא, העיקר שתעשו עבודה טובה. בעניין מקדמה: אני לא כל כך רוצה לשלם מקדמה, אך אם אתם מתעקשים אני מוכן לשלם רק לאחר שאני רואה את העיצוב הסופי (בתור תמונה, לא מתוכנת). אפיון: במידה ואני אראה לנכון לקבל מכם הצעת מחיר, אתם תקבלו אפיון עד שבת בערב. זמן עבודה: יש לכם יחסית הרבה זמן לסיים את העבודה (עד ה-1 לאוקטובר). תמורה: מה יכולה להיות חוץ מכסף? במידה והעבודה תהיה טובה ויעילה יכול להיות שאני אפנה אלכם במהמשך הדרך לעוד כמה פרוייקטים (יש כאלה שקוראים עכשיו ובטח מזלזלים, אבל תאמינו לי זה ישתלם מאוד לאותו צוות). יצירת קשר- שלחו פרטים עליכם בתור צוות/חברה + דוגמאות. מייל: webuild4u@walla.com הודעה פרטית. *אני לא יוצר קשר, אין מה להגיב באשכול זה (שאלות וכל השאר באמצעות הדרכים ליצירת קשר שהצגתי). Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 10:20.. |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
זו יכולה להיות עבודה של 300 ש"ח, שתאמין לי שלאנשים שאני עובד איתם יש תקציב הרבה יותר גבוה. וכמו שאמרתי, ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
|
|
![]() |