![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
paypal<->moneybookers
שלום ,
לפני כמה זמן , השארתי הודעה דומה בנושא , הצלחתי בסופו של דבר . אבל עכשיו אני צריך זאת פעם נוספת. ברשותי 30$ ב Paypal , אני צריך 20$ ב MoneyBookers . אני מעוניין לבצע עם מישהו אמין החלפה , אני אשלח לו את ה30$ בPayPal ובתמורה הוא ישלח לי את ה20$ אל ה Moneybookers. (לא חייב לשלוח דולר , אפשר את אותו ערך בשקלים או ביורו!) עמלה שלכם מהעזרה - 10$ ! העמלה גבוהה משום שהדבר חשוב בשבילי ואצטרך לקבל את הכסף בהקדם האפשרי. איך זה מתבצע? אני שולח מחשבון הפייפל שלי אל חשבון הפייפל שלכם . אתם שולחים לי מחשבון המוניבוקרס שלכם לחשבון המוניבוקרס שלי או במקרה שאין לכם חשבון מוני בוקרס אפשר לעשות זאת בקלות באמצעות הפקדה בכרטיס אשראי. מי שיכול להעביר אבל רק פחות מ20 דולר או מאותו ערך במטבע אחר.. שיפנה אליי גם בבקשה.. למי שלא יודע Moneybookers הוא ארנק אינטרנט שבטוח בדיוק כמו PayPal ומילונים ברחבי העולם משתמשים בו וגם אלפי ישראלים . בבקשה לא להתחיל לשאול כגון - למה אתה רוצה להעביר? מה רע בפייפל? ותגובות מציקות ומיותרות אחרות. מי שיהיה מעוניין ברצינות , אסביר לו הכל. למעוניינים - שלחו לי בבקשה הודעה פרטית או השאירו את פרטיכם ואצור עימכם קשר בהקדם. תודה לכם . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|