|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים בני-נוער לעבודה בתור יחצנים - [בני 15 ומעלה]
שלום,
מי שלא מכיר אותי נעים מאוד מאוד אני אליאב לנקרי. לאחרונה התחלתי לעבוד בחברת פרסום ושמה Teenk - פתרונות פרסום ושיווק לנוער, חברה מבטיחה ומקצועית בעלת חזון להיות "ג' יפית של הנוער". למה באתי לפה? מידי שבוע החברה מעלה קמפיין אינטרנטי שאותו על ה"יחצנים" לפרסם לכל מי שהם מכירים באינטרנט, ואני מחפש יחצנים שיהיו תחתי כביכול. איך זה עובד? ברגע שסיכמנו את כל התנאים (אתם ואני), אני מכניס אותכם למערכת ע"י שם פרטי תמונה תאריך לידה וכל מיני פרטים אישיים קטנים, ברגע שעולה קמפיין חדש אתם מקבלים את הכתובת הייחודית לכם, ומתחילים להפיץ אותה בדרך ישרה, לכל מי שאתם מכירים, זה יכול להיות אפילו בפורומים, צ'אטים, אתרי אינטרנט וכדומה. איך אני מתוגמל (כסף)? לכל אחד מן היחצנים בעמוד הקבוצה שלו כתוב "ניקוד יומי" דרך שם הוא יוכל לדעת כמה הוא הביא היום, המטרה שלך היא להרוויח? איך? מכך שתביא יותר אנשים! (פחות מ-300 לא מקבלים כסף) על 300 איש - 30 ש"ח על 600 איש - 120 ש"ח על 1000 איש - 200 ש"ח בסך הכל, מקמפיין שבועי יחצן יכול לעשות 200 ש"ח! ואם נגיד והיה באותו החודש 3 קמפיינים שונים, והלך לכם טוב תוכלו לצבור 600 ש"ח בלי כמעט עבודה פיזית קשה! הדרישות שלי - בן 15 ומעלה. - בעל חשבון בנק, שהחברה תוכל להפקיד במידת הצורך. - לא קטנוני, ולא שוויצר, הכוונה שברגע שאתם מתחילים לדבר איתי אל תגידו - "אני יביא 700 ביום! זה קטן עליי!" || זה ממש לא עושה לי את זה, ויצא לי לעבוד מול אנשים כאלו. - אתם אמורים לסמוך עליי, ועל חברת טינק. - אתר החברה: www.TEENK.co.il (תסכלו מי האנשים שעומדים מאחורי החברה) אז כל מי שבאמת, יש לו את היכולת ולא סתם רוצה לנסות את עצמו אלא רק כאלו שבאמת מתכוונים להצליח ולהשקיע שיבואו אליי לאייסי 237329, ונסגור עניינים. ** אני לא רוצה תגובות על האתר, או כל מיני תגובות על החברה, מי שרוצה לשוחח שיבוא אליי לאייסי (237329) אם אני יראה לנכון לצרף אותו לצוות שלי - אני אבקש ממנו מספר טלפון ואני אתקשר אליו. - אני לא הולך להכנס פה לאשכול כל היום, מי שמתאים שפשוט מאוד יצור קשר. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
** נערך **
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אני כבר רשום אצלו!!!
מומלץ מאוד לעבוד איתו ועם החברה, אני תמיד שואל אותו שאלות ומנג'ס לו והוא תמיד עונה לי :P אליאב אחלה בנאדם, וזאת דרך מצויינת מאוד לעשות כסף. אני למשל ישבתי קצת כל יום במשך כמה ימים ובקלות עשיתי 830 כניסות ללינק שלי. אם היה לי עוד קצת זמן הייתי מגיע לאלף ![]() כי בידיוק מצאתי שיטה להכניס אנשים חח..=] בקיצור = מומלץ |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אבל בוא נאמר אתה, יש לך אתר. אתה יכול לפרסם בו, אתה מפסיד משהו? לא רק אפשרות להרוויח איזה 200 שקל לקמפיין ![]() רק תרוויח... ואני לא ראיתי שום אפשרות להרשם כבאזר ראשי שם... אפשר להצטרף רק לקבוצות קיימות... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|