|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[דיון] התחייבות לחברות הסלולאר
שלום לכולם
אני רוצה לדעת יותר נכון להבין מה אתם חושבים להתחייב ! זאת המילה שיוצאת מפי חברות הסלולאר כל חודש לשלם X כסף . עכשיו השאלה היא כזאת האם כדאי להתחייב ? / האם כדאי לקנות פלאפון בחנות ורק לרכוש סים אצל חברה דעתי : בזמן שאנחנו משלמים , שזה בערך ל 3 שנים החברה עושה עלינו הרבה יותר כסף מאשר עלות המכשיר ועד אז אנחנו [ הצעירים ] כבר נחליף מכשיר מה אתם אומרים ?
# 2 |
נשמה של הפורום
|
לא שווה להתחייב. לשלם הכל במכה, גם את זה יוצא קצת יותר, ולא לאכול קנסות אח"כ שתרצה להחליף חברה או מכשיר.
# 3 |
חבר וותיק
|
היום מכשירים "חדשים" עולים בסביבות 1500 +
במכה אחת ? ![]()
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבא שלי שהוא מחליף טלפונים זה רק קניה ולא כל חודש לשלם כי אם בא יש לך פיתאום הרבה כסף ואתה מת להחליף פלאפון? לחכות הרבה זמן? סתם שטויות הכי טוב לא להיות מחוייב |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ככה אצלי =\ הקודם נשבר ולא הסתיימו ה3 שנים ושידרגנו אז משלמים על הישן. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
וחוץ מזה, זה כסף לפיסטוקים עלות המכשיר, את הכסף האמיתי עושים עליך משיחות, SMS, MMS, שירותי הדור השלישי וכו'. וחוץ מזה, לא מבין את העניין בלהחליף מכשיר כל שנה ... ![]()
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
הכי טוב להתחייב, אחרי שההתחייבות נגמרה, אתה יודע שהגיע הזמן להחליף פלאפון =]
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
ברור שלהתחייב (אני מעדיף לבזבז 2000 שקל במזומן על דברים אחרים),
כמו שאלעד אמר, הכסף של המכשיר זה פיסטוקים. ההתחייבות היא על המכשיר, לא לחברה עצמה. מה גם, שאין באמת צורך לשדרג מכשיר כל שנה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
נשמה של הפורום
|
לי קרה מקרה שקניתי פלאפון, הוא נגנב אחרי כמה חודשים וההתחייבות הייתה לשנתיים אם אני זוכר נכון. קניתי פלאפון חדש בפחות כסף ובמכה, והמשכתי לצערי לשלם על הישן שנה ומשהו ובזמן הזה כבר יצא לי להחליף עוד את המכשיר 3 פעמים (עוד פעם גנבה, אין לי מזל ממש חח, ופעמיים שהוא התקלקל, אבל המכשיר כולו הוחלף עם ביטוח).
בדיעבד ברור שגם לשלם במכה 2000 שקל על מכשיר שנגנב אחרי כמה חודשים זה לא כזה שווה, אבל ככה או ככה אני המשכתי לשלם עליו...וזה היה די טיפשי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|