|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
נתקלתם פעם בלקוח שמעוניין לקנות שרת 1.6 ב-3:30 בבוקר?
אהלן חברה,
על זה הייתי חייב לרשום ! כמו בכל לילה הלכתי לישון והצמדתי את הטלפון לאוזן, כדי להתעורר במידת הצורך. קיבלתי שיחה עכשיו (3:30 בלילה) ולא הספקתי לענות, קיבלתי צלצול שהושארה הודעה בתא קולי מייד קמתי למחשב לבדוק ששום שרת לא קרס, ובו זמנית עם הפלאפון ביד מנסה לשמוע את ההודעה. ההודעה הכילה את המידע הבא "שלום, אז שמי הוא ... הפאלפון ... ואני מעוניין לקנות שרת..." באמצע ההודעה הפסיקה כי הייתה שיחה ממתינה מהלקוח, ישר עניתי ושאלתי מה רצונו. הוא אמר לי "שלום, רציתי לברר על שרת משחק של 1.6, כמה זה עולה?" קיבלתי הלם ושאלתי "לא נראה לך טיפונת מוזר להתקשר בשעה כזאת ולברר מחירים אודות שרת משחק?" הוא מיד הבין את הטעות ואמר "מצטער, סליחה". אבל כאילו איפה הטאקט של האנשים? רוצה לקנות שרת ב-3:30 בבוקר? איך תשלם בדיוק? לא ענו לך פעם אחת ב-3:30 בלילה, השארת הודעה ואתה עוד מתקשר שוב? איפה החוצפה?! אני באמת לא חושב שיש למשתמשים האלה גבולות אם גם לזה הם הגיעו. וזו לא פעם ראשונה - אבל בשאר הפעמים במידה ולא עניתי בשיחה הראשונה לא העיזו להתקשר שוב ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה הבעיה פה?אתה תומכים 24 שעות?
אם כן אז בעיה שלך אם לא אז תשים תפלאפון על שקט... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
א ) שים לב כתבת תהודעה ב 2 וחצי אבל הוא התקשר אליך ב 3 ? WTF ? השעון במחשב שלך לא טוב או שפה בהוסטס ...
ב ) כתוב שאתם תומכים 24 שעות אז כן זה נחשב הזמנות ... ג ) אני לא מבין אם כבר ענית לו היה קשה ? בזמן הזה שבאת לבלבל תמוח פה בהוסטס על זה יכולת לעשות כסף ! |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
קודם כל,הוא כתב את זה ב3 ווחצי זה בגלל שהשעון הוא שעה פחות ממה שהוא עכשיו. עכשיו לבנאדם,אתה הכי חוצפן פה הרי רשום שאתם תומכים 24 שעות ביממה חוץ מזה גם יכולת לעשות מזה קצת כסף כי משרת משחק יש רווח טוב. אז הוא העיר אותך זה סוף העולם?אני לא מבין אתכם. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
"מענה טלפוני 24/7" לאו דווקא אומר שאתה צריך לענות 24/7 (בשביל זה המציאו שירותים כמו "קישורית").
מעבר לזה, לרוב, ה"מענה 24/7" מתייחס רק לתקלות או "במקרים דחופים", רכישה צריכה להתבצע רק במהלך שעות התמיכה המקובלות. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
דניאל צודק בנקודה שלו.
חוץ מזה כל מי שיש לו בעיות עם השעון בפורום שילך לפרופיל שלו ויסדר את זה. אצלי מופיע שהוא פירסם את ההודעה ב3 וחצי בבוקר. משמע אצלי השעון מכוון לשעון קיץ.
# 7 |
חבר פורום
|
חחחח איזה חסרי חיים!
להתקשר ב-3:30!?? |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אנשים מחפשים חברה שמסוגלת גם בלילה לעזור אבל לפי מה שאתה רושם לא נירא לי שזה החברה המתאימה
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אם כל הבאסה שבדבר...
העניין שלך הוא להרוויח לכן מן הסתם פרסמתם תמיכה 24 שעות כך שאני לא מבין מה התלונה שלך פה ? נכון זה לא שעה שיגרתית אבל "24 שעות" .... |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
נכון אם אתה עצבני על כך אז תמחוק מה שרשמת באתר..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|