![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
הצעת מחיר לאיחסון קצת מיוחד
שלום לכם
אני צריך הצעת מחיר שתהיה הוגנת ! מחברה רצינית (ולא מתחילה) עבור אתר עם תעבורה חודשית של כ 50 גיגה לחודש ושטח של עד 400 מגה (יכול להיות יותר) על השרת להיות שרת חזק שיכול ללא בעיות ותקלות להריץ סרטי וידאו באורך בינוני (של כחצי שעה) ועם ראוטינג טוב לחו"ל ! בבקשה לפרט את החומרה של השרת ומחיר כמו כן...במידה והחברה תהיה טובה ייחתם חוזה לשנה ! בתמורה לדומיין עולמי. - אפשרות לתשלום מראש לשנה זהו בעיקרון...אם יעלה לי עוד דברים לראש אני יוסיף אם אפשר לציין מחיר שנתי + מחיר חודשי בנפרד.... תודה עריכה ------ אחד הדברים החשובים זה תמיכה בשעות העבודה שזה אומר מהבוקר (8 בבוקר) עד 5 אחר הצהריים ומענה טלפוני במקרה חירום לאחר שעות העבודה המקובלות Last edited by RS324; 17-09-06 at 19:14.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
שלום , שמי אילן ואני מחברת ווינר סרב.
בכתובת: www.wserv.co.il חברת ווינר סרב קיימת החל משנת 2004 והינה עוסק מורשה. השרתים שלנו נמצאים בחוות השרתים של NETVISION ושל בזק בינלאומי. לגבי מערך השרתים שלנו: ארכיטקטורת האחסון השיתופי WINDOWS 2003 SERVER בנויה ע"י 3 שרתי DUAL OPTERON DUAL CORE 265 כוננים קשיחים 10 אלף RPM זכרונות ECC REG לווינר סרב קיים קו יעודי מובטח (רוחב פס) על גבי MED נאוטוליס בגודל של 60 Mbps סימטרי. MED נאוטוליס זה קו התקשורת התת מימי שמחבר את יבשת ישראל לחו"ל. ניתן לקרוא מידע נוסף בלינקים הבאים: http://www.med-1.com http://www.mednautilus.com/network.html לגבי תמיכה טכנית : משעה 9 בבוקר עד 1700 בימי ראשון עד חמישי. תמיכה קריטית 24/7/365 כעת לגבי המחירים של חבילות האחסון: חבילות אחסון בחברת Winner Serv כל חבילות האחסון הם על גבי שרת ווינדוס 2003 כולל פאנל ניהול PLESK תמיכה מלאה ב ASP/ASP.NET 1/ASP.NET 2/PHP/MYSQL/Shared SSL/ASPupload/ASPjpeg/ASPemail/ W3jmail professional/XUpload/JUpload/ASPencrypt/ASPpdf/ASPgrid יחד עם האחסון מקבלים מערכת סטטיסטיקה אשר נותנת מידע על הכניסות לאתר שלכם. אנחנו מספקים שני מערכות סטטיסטיקה כאשר ללקוח יש אפשרות לבחור אחת מהשניים. השם של המערכות הם : AWStats או Webalizer השרתים שלנו נמצאים בחוות השרתים של חברת NETVISION בישראל ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי ישראכרט או אמריקן אקספרס או מאסטרקרד או ויזה או דיינרס / הפקדה לחשבון בנק / משלוח צק בדואר / שירות "מזומן בזמן" של רשות הדואר אין תוספת ריבית כלשהי למשלמים בכרטיס אשראי חבילת Giga 1024 MB אחסון 40 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה למשלמים לשנה מראש 100 שקל לחודש לא כולל מע"מ (בתשלום רבעוני או שנתי) הצעת מחיר + טופס הזמנה + חוזה התקשרות http://www.wserv.co.il/offers/Giga.pdf חבילת Extra Giga 1.5 GB אחסון 60 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה למשלמים לשנה מראש 120 שקל לחודש לא כולל מע"מ (בתשלום רבעוני או שנתי) הצעת מחיר + טופס הזמנה + חוזה התקשרות http://www.wserv.co.il/offers/giga-extra.pdf חבילת Extra 2 GB אחסון 100 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה למשלמים לשנה מראש 200 שקל לחודש לא כולל מע"מ (בתשלום רבעוני או שנתי) להזמנות , הכנסו עוד היום לאתר בכתובת: www.wserv.co.il 086443913 |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
שלום לך
![]() אשמח להציע לך אירוח שיתאים לך מחברת Vhost שטח דיסק: 550 מגה תעבורה חודשית: 55GB כל השאר ללא הגבלה! מחיר חודשי: 59.99₪ מחיר שנתי: 719.99₪ מפרט השרת: AMD Sempron(tm) Processor 3000+ 64BIT Memory: 1 GB ddr HD: 80 gb S-ATA2 1000Mbit Full Duplex shared-in 012 Control Panel: DirectAdmin English/Hebrew יש לציין שהחברה בעלת וותק של יותר מ3 שנים! |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני אשאל אותך שאלה...אתה באמת חושב שההצעה שהבאת לי מסוגלת לשדר וידאו (עד חצי שעה לסרט אחד) עבור הרבה גולשים ? וכמו כן ללא תקיעות וללא תקלות וכל זה רק ב 55 GB תעבורה ? תהיה ריאלי...העיקר זה לא להגיב לפעמים זה מוריד מאיך שאנשים מסתכלים על החברה. סתם טיפ להמשך. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
תעשה לעצמך חשבון מה משקל הסרט ותכפיל בכמה גולשים אתה רוצה שיוכלו לראות אותו בו זמנית ותראה שממש לא כדאי לך להתעסק בנושא הזה עם חברת איחסון רגילה. בנושא הוידאו, אני ממליץ לך על CASTUP. תסתכל בדוגמאות שלהם כאן. הם אמנם לא מאוד זולים, אבל הם נותנים את התמורה המלאה כשזה מגיע לענייני שידור וידאו ברשת. אגב, ישנו פיתרון נוסף שיכול להוריד מניצול התעבורה וזה הפיכת הסרטון לפלאש וידאו, ואז אתה מנצל רוחב פס רק בזמן טעינת הסרטון ולא בזמן הצפייה בו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|